Χάρης Κάτανας: «Τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως είναι απλά, ανύπαρκτα»



katanas_xaris34656463Όταν βλέπουμε τέτοια εγκληματική αδιαφορία και ταυτόχρονη αποποίηση των πολιτικών τους ευθυνών προβαίνοντας μάλιστα σε προκλητικότατες δηλώσεις όπως του κ. Τσιρώνη, πώς οι κακιές συνήθειες των λαών που καταναλώνουν πετρέλαιο φταίνε για το ατύχημα, γίνεται αυταπόδεικτο πλέον πως μιλάμε για τους πλέον ακατάλληλους όσον αφορά την διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων, πέραν της αναμφισβήτητης ακαταλληλότητας για την διακυβέρνησης της χώρας.

Δυστυχώς, θα πληρώνουμε για πολλά χρόνια την πολιτική τους ολιγωρία, οικονομικά και εξ όσων δυστυχώς ζούμε, όχι μόνο. Εφέτος το καλοκαίρι την απέδειξαν σε δυο περιπτώσεις έκτακτου ανάγκης, των πυρκαγιών που κατέκαψαν τη χώρα με τον πρωθυπουργό να αφήνει τις διακοπές του κατόπιν εορτής, λέγοντας για ακόμη μια φορά ψέμματα όσον αφορά την έκταση των δασικών εκτάσεων που καήκαν και του ναυτικού ατυχήματος στον Αργοσαρωνικό όπου κατ ομολογία όλων των ειδικών θα μπορούσε η ζημιά να είναι ελαχιστοποίημενη, εάν υπήρχαν άμεσα πολιτικά αντανακλαστικά.

Αντανακλαστικά… μια έννοια παντελώς άγνωστη στην κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.
Ίσως μάλιστα, να την αντιλαμβάνονται όσο αντιλαμβάνονται και την στροφή στην ιδιωτική οικονομία και το επιχειρήν.

Κάτανας Χάρης
π. Βουλευτής Ν. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.