To κουκούτσι: Εργαστήριο θεάτρου για παιδιά από 3 έως 5 ετών από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης



8ujtydr6iksik6si6s6y

Το ξέρεις ότι αρκεί ένα μικρό μικρό «κουκούτσι» για να καλλιεργηθεί ένα ολόκληρο δένδρο; Και το ξέρεις ότι αυτό το μικρό μικρό «κουκούτσι» μπορεί να γίνει ο σπόρος για δημιουργηθεί μια θεατρική παράσταση;

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης με χαρά ανακοινώνει ότι για ακόμη μια χρονιά οργανώνει εργαστήριο θεάτρου για παιδιά προσχολικής ηλικίας από 3 έως 5 ετών για να καλλιεργήσει το «σπόρο» της τέχνης του θεάτρου μέσα από το παιχνίδι, το παραμύθι, το τραγούδι, το χορό και τη ζωγραφική.

Με πολλαπλές τεχνικές, παιχνίδια ρόλων, αυτοσχεδιασμούς, κινητικές ασκήσεις, σωματικό παιχνίδι, πολλαπλή χρήση αντικειμένων και την καθοδήγηση έμπειρων θεατροπαιδαγωγών, παιδιά προσχολικής ηλικίας εξερευνούν, δημιουργούν, συνεργάζονται, λειτουργούν ομαδικά με σκοπό να επινοήσουν και να συνθέσουν αποθέτοντας στη θεατρική ομάδα το αυθόρμητο ταλέντο και τη φαντασία τους.
Ένας πολύχρωμος χώρος χαράς, αποδοχής και εμψύχωσης για τα παιδιά που μέσα από την τέχνη καλλιεργούν το λόγο τους, αναπτύσσουν την κριτική τους ικανότητα, ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τους άλλους, εκφράζονται δημιουργικά.

Το θέατρο στα εργαστήριο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης για παιδιά ηλικίας από 3 έως 5 ετών γίνεται παιχνίδι και μαζί διδακτικό εργαλείο σε αυτή την τρυφερή ηλικία, ενδυναμώνοντας το χαρακτήρα των παιδιών και απελευθερώνοντας τις ιδιαίτερες ικανότητες τους σε σχέση με τις τέχνες σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την ομαδική συνεργασία και την ατομική.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Έλα…να παίξουμε θέατρο!

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ/μήνα. Για 2 αδέρφια η τιμή είναι 35€. ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή: Σε παιδιά οικογενειών – που είναι κάτοχοι της κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Κοζάνης – που επιδοτούνται μέσω του Δήμου Κοζάνης από το Πρόγραμμα Παιδικής προστασίας

Πληροφορίες- Εγγραφές:

Στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, στον ημιώροφο της Αίθουσας Τέχνης ,

Τηλ: 24610 – 24062 και 6987991949 | Ε-mail: dpt-koz@otenet.gr | http://dipethekozanis.gr | Facebook: facebook.com/dipethekozanis

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.