Κοζάνη: Αρκετά περιστατικά με σκασμένα λάστιχα σε αυτοκίνητα από αγνώστους στην περιοχή Αλώνια



682A2653365D6168B625565374ED9B4D

Αρκετά περιστατικά με σκασμένα λάστιχα σε σταθμευμένα αυτοκίνητα παρατηρήθηκαν στην περιοχή Αλώνια στην πόλη της Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, αναστάτωση έχει προκαλέσει άγνωστος που στο πέρασμα του σκάει τα λάστιχα σταθμευμένων αυτοκινήτων χρησιμοποιώντας κάποιο αιχμηρο αντικείμενο.

Τα περιστατικά, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής ξεπερνούν τα δέκα, ενώ αν και στην αρχή θεωρήθηκε ως ένα μεμονωμένο περιστατικό, στη συνέχεια η επανάληψη της παράλογης αυτής ενέργειας του δράστη, θορύβησε τους κατοίκους της περιοχής.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν πρόκειται για ένα ή περισσότερα άτομα, ενώ έχει παρατηρηθεί ότι ο δράστης δρα κυρίως τις βραδινές ώρες.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Αρκετά περιστατικά με σκασμένα λάστιχα σε αυτοκίνητα από αγνώστους στην περιοχή Αλώνια

  1. Τι ακριβως περιμενει η αστυνομια για να τους εντοπισει;γιατι σ αυτη την περιοχη μενω αλλα ουτε περιπολια δε βλεπω…εκτος αν δουλευουν μυστικα…οποτε μεχρι να τον εντοπισουν ας την πληρωσει ο κοσμακης…

  2. Μένω δίπλα από την περιοχή τα αλώνια, αλλά λόγω εργασίας, περνάω καθημερινά! Δεν έχω δει ποτέ περιπολία οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας! Και για να μην κατηγορήσω γι αυτό τις αρχές, διότι μπορεί να περνάν ώρες που δεν ξέρω… από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι γίνονται βραδινές ώρες, τόσα μηχανάκια της ομάδας Δίας, περιπολικά ή ζηταδες γιατί δεν στήνονται εκεί αντί για Today’s?

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.