Συνάντηση εργαζομένων της Euromedica Κοζάνης με τον Παύλο Πολάκη – Ποια η δέσμευση του Υπουργείου Υγείας



zzuytrdiyrtsiyrstuirdui

Τη λύση στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της κλινικής της Euromedica στην Κοζάνη και αφορά την καταβολή της μισθοδοσίας τους, δεσμεύτηκε να δώσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη 30 Αυγούστου στο Υπουργείο, με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σταύρο Γιαννακίδη, τον Βουλευτή Κοζάνης Μίμη Δημητριάδη, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Η συνάντηση ήταν συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψης των εργαζομένων στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, που ανταποκρίθηκε άμεσα και με ενέργειες και ουσιαστικές πρωτοβουλίες του, κλείστηκε το ραντεβού στο Υπουργείο με αποτέλεσμα τη θετική εξέλιξη στο πρόβλημα των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα το υπουργείο Υγείας, δεσμεύτηκε να καταθέσει, τροπολογία εντός του Σεπτέμβρη με νομοθετική υλοποίηση της προσθήκης της μισθοδοτικής ενημερότητας για την πληρωμή των νοσηλίων, η οποία θα διευκολύνει τον αγώνα των εργαζομένων για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.