Κοζάνη: Συλλήψεις για ναρκωτικά και αφορολόγητα τσιγάρα και ποτά



astinomia_dias1

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες, (26-09-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου Κοζάνης, δύο -2- ημεδαποί, 25 και 36 χρόνων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος με συνοδηγό τον 36χρονο βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 25χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5- γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), -13- ναρκωτικά χάπια και σύνεργο χρήσης ηρωίνης.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου Κοζάνης, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός στην Κοζάνη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες, (26-09-2017) το βράδυ στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, 47χρονος ημεδαπός για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ανωτέρω βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -98- πακέτα τσιγάρων, -5- συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους -250- γραμμαρίων και -2- φιάλες οινοπνευματώδους ποτού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.