4 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Κοζάνη – Κατασχέθηκε πάνω από 1 κιλό κάνναβης – Δείτε φωτογραφία



7lo6d7lk6ud7kuduy7k6dysdy

– Συνελήφθησαν 4 άτομα σε περιοχές της Κοζάνης για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
– Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν 1 κιλό και 238,3 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 880 ευρώ

Συνελήφθησαν σε περιοχές της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 4 άτομα Ελληνικής καταγωγής, 23,24,26 και 31 χρόνων, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 31χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-1- κιλό και -238,3- γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη,
-1- ζυγαριά ακριβείας,
-40- νάιλον συσκευασίες,
-1- τρίφτης κάνναβης και
το χρηματικό ποσό των -880- ευρώ,

ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι, ο 31χρονος είχε προμηθεύσει νωρίτερα ναρκωτικές ουσίες στον 24χρονο, έναντι χρηματικού ποσού.

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 24χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -1- μεταλλικός τρίφτης, ενώ όπως προέκυψε ο ανωτέρω είχε προμηθεύσει μικροποσότητα κάνναβης στους άλλους δυο ημεδαπούς, 23 και 26 ετών, έναντι χρηματικού ποσού, η οποία βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.