Πρόβλημα με την Cosmote στη Δυτική Μακεδονία – Τι λέει με ανακοίνωσή της η εταιρεία



cosmote35476y

Η COSMOTE ενημερώνει ότι, οι δυσλειτουργίες που παρουσιάστηκαν στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας σε περιοχές των Νομών Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας λόγω τεχνικού προβλήματος, αποκαθίστανται σταδιακά. Ήδη είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες φωνής.

Οι τεχνικοί της εταιρείας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολική αποκατάσταση της βλάβης το συντομότερο δυνατό.

Ζητούμε την κατανόηση των πελατών μας για την αναστάτωση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Γραφείο Τύπου
Εταιρική Επικοινωνία Ομίλου ΟΤΕ
Τηλ. 210-6117434, 210-6177566
Fax. 210-6115825

6 σχόλια στο άρθρο “Πρόβλημα με την Cosmote στη Δυτική Μακεδονία – Τι λέει με ανακοίνωσή της η εταιρεία

  1. Είμαι ο προηγούμενος που ανάρτησα σχόλιο. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Cosmote , γιατί αφ’ενός επέστρεψαν σε λειτουργία εντός 2 ωρών οι κλήσεις και εντός 3-4 ωρών και το ιντερνετ, και αφ’ετέρου έστειλε σε όλους όσους ταλαιπώρησε μήνυμα στο κινητό με συγνώμη και δώρο 500′ και 500 ΜΒ για το επομενο 3ημερο !
    Αυτό θα πει επαγγελματισμός. Και πάλι συγχαρητήρια !

  2. Ναι έστειλε αυτά για αυτούς που έχουν κάρτα, για αυτούς που έχουν συμβόλαιο δεν έκανε απολύτως τίποτα.. ούτε μια συγγνώμη δεν ζήτησε… Κανονικά πρέπει να έχουν έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό τούς..

  3. Την διαφήμιση της Cosmote για το Cosmote 1 για να μην χάνουν κλήσεις οι συνδρομητές της -επιχειρήσεις την γνωρίζετε.
    Ε λοιπόν όπως αποδείχθηκε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Και δεν τελειώνει εδώ η κοροιδία. Τα δωρεάν λεπτά διδονται για το Σαββατοκύριακο που είναι τηλεφωνικά νεκρό για τους επαγγελματίες. Δυστυχώς την νοοτροπία του δημόσιου ΟΤΕ την έχουν ακόμη και γι αυτό αντε γεια μόλις λήξει το συμβόλαιο.
    Ουφ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.