6η Παράδοση Πλαστικών Καπακιών από την Τ.Κ Αγίου Δημητρίου στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Κοζάνης



21908602_10210614051248553_835461662_o

Δύο χρόνια μετά την τοποθέτηση του Ειδικού Κάδου Συλλογής Πλαστικών Καπακιών έξω από το γραφείο της Κοινότητας του χωριού στον Άγιο Δημήτριο Ελλησπόντου Κοζάνης και στην 6η παράδοση πλαστικών καπακιών προχώρησε η Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου Ελλησπόντου Κοζάνης, για την Δράση «Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας με αναπηρία» του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Για έκτη φορά οι κάτοικοι του χωριού Αγίου Δημητρίου και των γύρω χωριών γέμισαν τον Ειδικό Κάδο Συλλογής Καπακιών με καπάκια. Και αυτή τη φορά ο ακούραστος μπαρμπαΓιάννης (Ιωάννης Περισανίδης) και ο Αγγελής Τριανταφυλλίδης κάτοικοι του χωριού, μαζί με τους μικρούς μας φίλους Αντωνιάδη Χρήστο από το Ρυάκιο, Στέφανο Τεντζίδη από τον Άγιο Χαράλαμπο, Ιωάννη Παναγιωτίδη και Σταύρο Μουρατίδη από τον Άγιο Δημήτριο, βοήθησαν στην συσκευασία των καπακιών σε σακούλες.

Τα καπάκια παρέδωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδης Θεοχάρης στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης το απόγευμα της Κυριακής 20 Αυγούστου 2017 και την μεταφορά τους στα γραφεία του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα ανέλαβε ο Αλέξανδρος Κοκκινίδης το απόγευμα της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου 2017.

Όλοι μαζί στηρίζουμε την Δράση «Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας με αναπηρία» του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η προσπάθεια φυσικά και συνεχίζεται!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.