43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή: Πρόγραμμα για μικρές ηλικίες με παιδότοπο Οι φετινές εκδηλώσεις στην Κοζάνη



77777zzkjytdekutryfulyrfulΚαι φέτος, στο 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτέμβρη στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, ο Παιδότοπος θα έχει τη δική του ξεχωριστή θέση, προσφέροντας στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και παιχνιδιού στα μικρά παιδιά.

Ο Παιδότοπος δεν είναι μόνο ένας χώρος που ενθουσιάζει και απασχολεί δημιουργικά τους μικρούς επισκέπτες του Φεστιβάλ, αλλά και ένας χώρος συνάντησης των γονιών, για να συζητούν για τις κοινές τους αγωνίες, να ανταλλάξουν εμπειρίες, να ακούσουν και να μάθουν για τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Οι παιδαγωγοί της ΚΝΕ έχουμε ετοιμάσει και φέτος δραστηριότητες, που συνδυάζουν το στοιχείο της δημιουργίας, της διαπαιδαγώγησης και φυσικά της ψυχαγωγίας, μαθαίνοντας στα παιδιά τις αξίες της αλληλεγγύης και της συνεργασίας.

Το πρόγραμμα του Παιδότοπου περιλαμβάνει:

-18:00 Καλλιτεχνικό εργαστήρι κατασκευών και χειροτεχνίας

-19:00 Μουσικοκινητικά παιχνίδια

-19:30 Διαδραστικό παιχνίδι «Άνθρωπος αυτός ο γίγας». Σκοπό έχει να μάθει στα παιδιά ότι ο άνθρωπος όταν θέλει, όλα τα μπορεί. Είναι αυτός που σηκώθηκε στα δύο πόδια και κυριάρχησε πάνω στη Γη, έτσι και μέχρι το διάστημα έφτασε!

-20:30 προβολή DVD

Στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο με παιδικά βιβλία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.