Γνωρίστε τον νέο κατάλογο Made In Greece



tryejuetyjuetyjuetyjiytty

Ο ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ MADE IN GREECE

Πίσω από το σκηνικό της κρίσης, της αστάθειας, της ανασφάλειας και της πληγωμένης ελληνικής κοινωνίας υπάρχει μια άλλη Ελλάδα που οραματίζεται, τολμά και δημιουργεί!

Το MadeInGreece.xyz είναι η πλατφόρμα που προωθεί το νέο, το καινοτόμο και το υψηλής ποιότητας ελληνικό προϊόν με σκοπό τη διάδοση του στους καταναλωτές του πλανήτη.

Δίνει έμφαση σε όσα προϊόντα διαθέτουν ποιοτικές προδιαγραφές προκειμένου να καταλήξουν σε απαιτητικούς καταναλωτές, προωθεί την ελληνικότητα τους και συγχρόνως την αθέατη Ελλάδα που αξίζει πραγματικά τη διεθνή φήμη επειδή παραμένει ακούραστη, διάφανη και επίμονη. Το Made In Greece XYZ επικεντρώνεται στην Ελλάδα που την απασχολεί πολύ σοβαρά το μέλλον της!

Eίναι brand της Design Stores, (επιχείρηση υπηρεσιών branding και διαδικτύου με έδρα την Σαντορίνη) και προσφέρει υπηρεσία καταλόγου προβάλλοντας τις επιχειρήσεις σε ένα χρηστικό ηλεκτρονικό χάρτη.

Η ιδέα ενός «φυτωρίου» νέων και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων προέκυψε το 2015 από την Design Stores, έχοντας αρχικά ως επίκεντρο κυρίως τα προϊόντα της γαστρονομίας και τη σχέση τους με το τουριστικό προϊόν. Η κρίση της ελληνικής οικονομίας ανέδειξε μια νέα γενιά επιχειρηματιών που αντιμετωπίζει την αγορά υπο το πρίσμα του συναγωνισμού κατά κύριο λόγο και το στοιχείο αυτό ενδεχομένως οδήγησε στην ανάπτυξη νέων προϊόντων εξαιρετικής αγοραστικής δυναμικής που οφείλουν πλέον ν’ αναδειχθούν και «πάση θυσία» να επιβιώσουν!

Το Made In Greece, αρχίζει την πορεία του ως κατάλογος επιχειρήσεων – με ετήσιο κόστος καταχώρησης τα 9,90€ – και παράλληλα εξελίσσεται σε εργαλείο γνώσης και διασύνδεσης αφού ήδη αναπτύσσει μια καινοτόμα συμβουλευτική υπηρεσία υπό την μορφή επιχειρηματικής κοινότητας: μέσω της συγκεκριμένης κοινότητας οι επιχειρηματίες θα προσφέρουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους σε άλλες επιχειρήσεις που στοχεύουν στη δημιουργία ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.

Κυριάκος Παπαδόπουλος

Made in Greece XYZ Developer & Marketing Director

www.madeingreece.xyz | info@madeingreece.xyz

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.