Κοζάνη: Γιορτή λήξης για τη φετινή Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017



tkdo7tdo7do7dsi65rs6us645uy

Το μαγικό και περιπετειώδες ταξίδι της φετινής Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 έφτασε στο τέλος της!

Τα παιδιά που συμμετείχαν στις δράσεις της Καλοκαιρινής Εκστρατείας, μοιράστηκαν κοινές εμπειρίες, ονειρεύτηκαν, διασκέδασαν, έπαιξαν, ανακάλυψαν, ζωγράφισαν, δημιούργησαν, φωτογράφισαν, διάβασαν βιβλία, χάραξαν πορείες, έκαναν καινούριους φίλους, έγιναν μια ομάδα, έψαξαν για κρυμμένους θησαυρούς…

Έζησαν περιπέτειες από σημείο σε σημείο και γεμάτα από γνώσεις και ευχάριστα βιώματα θα ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά!

Στη τελετή λήξης φόρεσαν τα βραχιολάκια τους ως ενθύμιο συμμετοχής και πήραν μέρος στο πάρτι που ετοίμασαν μαζί μικροί και μεγάλοι.

Χόρεψαν, τραγούδησαν δοκίμασαν τα γλυκά που είχαν φτιάξει και διηγήθηκαν τις αναμνήσεις του Καλοκαιριού που πέρασε, με την υπόσχεση πως το σημείο συνάντησης τους, θα είναι πλέον η Νέα Βιβλιοθήκη Κοζάνης!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.