Επιτυχημένο το γαστρονομικό event «Όλα μας είναι χρήσιμα» στην κεντρική πλατεία Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



dtghjsrftjhsfjhfgjfgg

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το γαστρονομικό event το πρωί της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου 2017 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Με το σύνθημα «Όλα μας είναι χρήσιμα», ο Δήμος Κοζάνης και ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας, ο executive chef και διευθυντής παραγωγής της εταιρείας Αφοί Α. ΠΙΤΕΝΗ ΑΒΕΕ, Στυλιανός (Αβαράκης) Πιτένης, σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, το Ι.Ε.Κ Βολτέρος, το σωματείο Λαϊκών Αγορών Κοζάνης «Αρχάγγελος Μιχαήλ», το Σύλλογο Αρτοποιών Κοζάνης και τοπικές επιχειρήσεις, υλοποίησαν ένα γαστρονομικό event, θέλοντας να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους ότι η τροφή είναι πολύτιμη και δεν πρέπει να σπαταλάται!

Διακεκριμένοι chef μαγείρεψαν στην εκδήλωση δίνοντας μια gourmet εμφάνιση στα λαχανικά που δεν προτιμούμε στο τραπέζι μας, λόγω της εξωτερικής τους εμφάνισης.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την ενδιαφέρουσα εκδήλωση:

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Επιτυχημένο το γαστρονομικό event «Όλα μας είναι χρήσιμα» στην κεντρική πλατεία Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες

  1. λαθος ολη η προσέγγσιη & η υλοποιησ απολυτως λαθος

    όσοι λιγοι περασαν το ειδαν ως χα χα χου

    ερασιτεχνισμοι – η σπαταλη τροφίμων δεν ειναι κυριλε γκουρμεδιες στις πλατειες – ειναι κοινωνικα συσσιτια και φροντιδα των απόρων

  2. Πήγα στην εκδήλωση και απόρησα που έγινε με τέτοια προχειρότητα. κατ’ αρχήν το μότο της εκδήλωσης ΟΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ δεν είχε σχέση με την εκδήλωση. παρουσιάστηκαν συνταγές και χαζογκουρμεδιές και επισης δεν μας ειπε κανείς τι γίνεται την επόμενη μέρα. το πως δηλαδή αυτό το μότο της εκδήλωσης θα γίνει κτήμα του κόσμου. να πει κάποιος στον Δήμο πως όταν προγραμματίζει τέτοιες εκδηλώσεις καλό είναι να συμβουλεύεται εταιρειες με εμπειρία σε τετοια θέματα και όχι τυχάρπαστους που νομίζουν πως σερβίροντας μερικά φαγητά στην πλατεία θα κάνουν γαστρονομική δουλεια. άλλο να κάνεις κάτι που θα συνεχιστεί και άλλο τον κούκο μπούφο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.