Τι ρωτάνε το Δήμαρχο Κοζάνης οι πολίτες μέσω Facebook;



ioannidis_leuteris655434

Με αφορμή τη δημοσίευση “Ρώτησε τον Δήμαρχο”, του Δημάρχου Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη στα κοινωνικά δίκτυα, πολλοί ήταν οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν και έθεσαν τα ερωτήματά τους γύρω από τα καθημερινά προβλήματα της πόλης.

Ο κόσμος είναι το μόνο και ακριβές μέσον επικοινωνίας ώστε να καταγραφούν τα προβλήματα μίας πόλης, αφού οι πολίτες είναι αυτοί που έρχονται καθημερινά σε επαφή με αυτά.

Πολλά ερωτήματα τέθηκαν στον Δήμαρχο Κοζάνης στη σχετική δημοσίευση του και μερικά από αυτά είναι τα πιο γνωστά σε όλους, όπως το μείζον θέμα με τα αδέσποτα της πόλης, η κατάσταση των δρόμων και η ανάπλαση ή συντήρησή τους, τα σκουπίδια της πόλης, οι εγκαταλελειμμένες παιδικές χαρές σε κάποιες περιοχές,τα ποδήλατα στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, η τηλεθέρμανση στις περιοχές του Κρόκου και του Δρεπάνου, η ανεργία και οι προσλήψεις στο Δήμο Κοζάνης, ενώ από τη λίστα των ερωτήσεων δεν θα μπορούσε να λείπει και το ειδικό τέλος νερού 80%.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν οι απαντήσεις του Δημάρχου Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη, ο οποίος θα απαντήσει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 18:00.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Τι ρωτάνε το Δήμαρχο Κοζάνης οι πολίτες μέσω Facebook;

  1. Κ. Δήμαρχε πιστεύετε πως θα ξαναβγείτε Δήμαρχος έπειτα από τη μέχρι τώρα πορεία σας και το κλίμα που έχετε διαμορφώσει στην πόλη;;;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.