Βίντεο: Στο 13ο Δημοτικό Κοζάνης και στο Γυμνάσιο Ποντοκώμης ο Δήμαρχος Κοζάνης – Προχωρά η επέκταση στο 13ο και στο 18ο Δημοτικό



444werghywqrhgywretghrt

Στους αγιασμούς στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης και στο Γυμνάσιο Ποντοκώμης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

Στο 13ο Δημοτικό Σχολείο, στο οποίο βρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης, ο κ. Ιωαννίδης ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ενώ ανακοίνωσε πως ικανοποιείται το αίτημα της σχολικής κοινότητας για αύξηση των σχολικών αιθουσών.

Όπως ανέφερε προχωρά η επέκταση του σχολείου με την προσθήκη 7 αιθουσών κατ΄ επέκταση δύο ορόφων (συνολικού εμβαδού 650,00 τ.μ) – 3ων αιθουσών στο ισόγειο και 4ων αιθουσών στον όροφο- και ενός υπογείου (συνολικού εμβαδού 300,00 τ.μ), προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαιτούμενοι για την εύρυθμη λειτουργία της εκπαιδευτικής μονάδας χώροι.

Το έργο, του οποίου τη μελέτη εκπόνησε η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και σύντομα να προχωρήσει η κατασκευή του.

Να σημειώσουμε εδώ επέκταση των υπαρχουσών κτιριακών εγκαταστάσεων κατά τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας θα πραγματοποιηθεί και στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης. Για τον σκοπό αυτό η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης εκπόνησε μελέτη προσθήκης 4ων αιθουσών κατ΄επέκταση δύο ορόφων (συνολικού εμβαδού 257,00 τ.μ) του υφισταμένου διδακτηρίου.

Το έργο έχει ήδη δημοπρατηθεί και αναμένεται πολύ σύντομα να υπογραφεί η σύμβαση και να προχωρήσει η κατασκευή του (χρόνος παράδοσης 12 μήνες από την υπογραφή).

Στη συνέχεια ο κ. Ιωαννίδης παρακολούθησε τον αγιασμό στο Γυμνάσιο Ποντοκώμης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.