Οι δέκα παραδοχές του Κυριάκου Μητσοτάκη – Γράφει ο Γιάννης Γκουντιός



gkountios_giannisΤην προηγούμενη Δευτέρα έγινε στη Βουλή των Ελλήνων η συζήτηση για την παραπομπή του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου για την παραπομπή του σε εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή με την κατηγορία ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με ισοβίτη κατάδικο στην υπόθεση τις εισαγωγής 2.1 τόνων καθαρής ηρωίνης με το πλοίο Noor1. Όπως είναι γνωστό η Βουλή αποφάσισε να μην παραπέμψει τον υπουργό.

Εκτός αυτού καθεαυτού του γεγονότος είχαμε όλοι την ευκαιρία να διαπιστώσουμε για μια ακόμη φορά την τυχοδιωκτική και ταυτόχρονα αποκαλυπτική, για όλους μας, τακτική των κομμάτων του παλιού πολιτικού συστήματος και κυρίως του ελάχιστου και ανεπαρκούς αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Να οι ΔΕΚΑ παραδοχές του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη συζήτηση αυτή:

1. Ότι συνδέεται με πολύ ισχυρούς δεσμούς με τα επιχειρηματικά συμφέροντα του κ. Μαρινάκη
2. . Ότι προσπαθεί να παρακολουθήσει ασθμαίνοντας τον Άδωνη και τον Βορίδη, τα φασιστοειδή δηλαδή ακροδεξιά στοιχεία που είναι και επιλογές του, κατά πρόσφατη σαφή δήλωσή του.
3. Ότι η κ. Ντόρα Μπακογιάννη είναι η πραγματική αρχηγός της παράταξης.
4. Ότι κάθε φορά που μιλάει και προτείνει θέσεις, διώχνει κόσμο.
5. Ότι ήταν απών από την ψηφοφορία για την εξεταστική για την οποία πρώτος υπέγραψε.
6. Ότι έδωσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε Καμμένο κατά πρώτο λόγο και σε Τσίπρα να αναπτύξουν τις θέσεις τους για την κυβερνητική πολιτική σε απ` ευθείας μετάδοση.
7. Αποδείχθηκε ότι κάνει πολιτική με ψεύτικες ειδήσεις που εκπορεύονται από συγκεκριμένα έντυπα συγκεκριμένων «δημοσιογράφων» και εκδοτών καθοδηγούμενοι από τον Μαρινάκη .
8. Ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ευθυγραμμίζονται πλήρως.
9. Ότι ο Θοδωράκης βγαίνει στη Φώφη από δεξιά με αριστερίζοντα λόγο που δεν τον υπερασπίζεται με πράξεις και δεν τον πιστεύει κανείς.
10. Ότι είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου ως ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ όπως ακριβώς υποσχεθήκαμε. Και αυτό πλέον δεν το αμφισβητεί κανείς.

Γκουντιός Β. Γιάννης
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.