Καφέ – Ζαχαροπλαστείο Cup Cake στην Κοζάνη: Ένας ιδανικός χώρος για τον καφέ σας, το ποτό σας και τα παιδικά πάρτι



zzzzz17861970_1927554497531463_7195056295232032082_n

Στο Cup Cake Cafe, όλα έχουν αξία, από την πιο απλή συνήθεια του καφέ, μέχρι τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις σας!

-Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με ένα μόνο τηλεφώνημα, με τη νέα υπηρεσία Delivery Cafe!
-Μοναδικά πάρτι γενεθλίων στο Cup Cake Cafe

Το Cup Cake Cafe, είναι ένας όμορφος και ολοκληρωμένος χώρος όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου, όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και στο χώρο σου με τη νέα υπηρεσία Delivery.

Από νωρίς το πρωί οι λάτρεις του καφέ μπορούν να απολαύσουν τον πρωινό τους καφέ, μαζί με τα ζεστά ή κρύα σάντουιτς, ενώ το βραδάκι μπορείτε να χαλαρώσετε με την παρέα σας πίνοντας την αγαπημένη σας μπύρα, ποτό ή τοπικά κρασιά.

Σε έναν όμορφο και πολύ προσεγμένο χώρο ειδικά διαμορφωμένο για να σας χαλαρώνει, το Cafe Cup Cake, βρίσκεται σε μία ήσυχη περιοχή, μακριά από τον θόρυβο της πόλης με άνετο χώρο parking.

Μοναδικές τούρτες γενεθλίων, γλυκά για βάφτιση, λαχταριστά Cup Cake, αγαπημένα μπισκότα, καθώς και ένα σωρό άλλα λαχταριστά γλυκίσματα, αποτελούν μία πολύ καλή πρόταση που μπορούν να συνοδεύσουν κάθε αγαπημένη σας συνήθεια, ενώ στις πιο μοναδικές στιγμές για εσάς, το κατάστημα Cup Cake, φροντίζει να βρίσκεται πάντα δίπλα σας.

Στις μικρές και μεγάλες χαρές, το Cup Cake Cafe σας δίνει τη λύση, φροντίζοντας με συνέπεια και σεβασμό να κάνει κάθε σας εκδήλωση μοναδική!

Το Cup Cake Cafe, αναλαμβάνει τη διοργάνωση παιδικών πάρτι.

Καφέ – Ζαχαροπλαστείο Cup Cake
Μακρυγιάννη 27 (πιο κάτω από τον ΟΑΕΔ)
Τηλέφωνο: 2461036421
Βρείτε το στο Facebook – Κλικ εδώ

2 σχόλια στο άρθρο “Καφέ – Ζαχαροπλαστείο Cup Cake στην Κοζάνη: Ένας ιδανικός χώρος για τον καφέ σας, το ποτό σας και τα παιδικά πάρτι

  1. Πανέμορφος χώρος με πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον . Μια όαση που σου προσφέρει ηρεμία και γαλήνη ώστε να απολαύσεις τον καφέ σου.

  2. Πολύ ποιοτικά ροφήματα σε χαμηλές για την αξία τους τιμές και άψογοι στη συμπεριφορά και στη συναναστροφή τους οι ιδιόκτητες τους…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.