Αρωματοπωλείο Ροδοσταλίς στην Κοζάνη: Ποικιλία Αρωμάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς



19437263_102709313695831_6789838417522220211_n

Η πρώτη Ελληνική εταιρεία Αρωματοποιίας πιστοποιημένη με ISO

Το άρωμα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της προσωπικότητας μας. Η μνήμη της όσφρησης είναι τόσο δυνατή και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι άνθρωποι συνδυάζουν πρόσωπα και γεγονότα με το άρωμα που φοράει κάποιος.

Στο κατάστημα Ροδοσταλίς στην Κοζάνη, θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία επώνυμων αρωμάτων σε χαμηλή τιμή, καθώς και προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος.

Σε κάθε βήμα της γυναίκας και του σύγχρονου άντρα, η απάντηση περιποίησης και ομορφιάς είναι υπόθεση Ροδοσταλίς.

Γυναικεία και ανδρικά αρώματα, κρέμες σώματος, body butter, body scrub, Aloe Vera, Gel σύσφιξης, σαπούνια προσώπου/σώματος, καθώς και πολλά ακόμα φυτικά προϊόντα και αιθέρια έλαια, μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα Ροδοσταλίς. Φτιάξτε το γαλάκτωμα σώματος με το αγαπημένο σας άρωμα!

Ρωτήστε τους ειδικούς του καταστήματος Ροδοσταλίς για τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας και θα σας δώσουν την κατάλληλη λύση!

Η φινέτσα, η σωστή οργάνωση, η όρεξη να σας εξυπηρετήσουμε και οι γνώσεις είναι μερικά από τα στοιχεία που μας διακρίνουν.

Στο κατάστημα Ροδοσταλίς θα βρείτε:

Γυναικεία-Ανδρικά Αρώματα
Προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος
Αντιγύρανση
Αντιηλιακές κρέμες προσώπου
Σαπούνια περιποίησης/ απολέπισης προσώπου και σώματος
Φυτικά έλαια, αιθέρια έλαια, Serum προσώπου, ματιών, λάδι προσώπου για ενυδάτωση, & ντεμακιγιάζ, λάδι για την κυτταρίτιδα και ραγάδες, παιδικές κολόνιες και πολλά ακόμη προϊόντα!

Αν θέλετε κάτι για εσάς ή για δώρο, μπορείτε να επιλέξετε το άρωμα με την κρέμα – αφρόλουτρο – αμυγδαλέλαιο – body butter της αρεσκείας σας, μέσα από πλήθος επώνυμων αρωμάτων.

Το δίκτυο καταστημάτων Franschise Ροδοσταλίς είναι η εγγύηση των υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Νέος Κατάλογος Ροδοσταλίς 2017 

Ο νέος κατάλογος του Ροδοσταλίς μόλις δημοσιεύτηκε και μπορείτε να δείτε πρώτοι τα νέα προϊόντα! Κλικ εδώ

Αρωματοπωλείο Ροδοσταλίς
Βενιζέλου 2, Κοζάνη
Τηλέφωνο:2461507257
Βρείτε το κατάστημα Ροδοσταλίς στο facebook – Κλικ εδώ

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.