Ενημέρωση γονέων για τους γονείς των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών – Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα επιλογής νηπίων και βρεφών



paidikos_stathmos_nipiagogeio_23422

Από τη διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 06:30 το απόγευμα στο Κοβεντάρειο, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση γονέων που τα παιδιά τους θα φιλοξενηθούν στους παιδικούς σταθμούς.

Ειδικότερα θα γίνουν εισηγήσεις με θέμα :

«Λειτουργία Παιδικών Σταθμών» από την βρεφονηπιοκόμο κ. Κουκουλιού Ελένη, προϊσταμένη του Τμήματος Παιδικών Σταθμών.

«Παρουσίαση προγράμματος πρώιμης παρέμβασης, στους Παιδικούς Σταθμούς » από τη λογοθεραπεύτρια κ. Μπάρμπα Ελένη, εργαζόμενη στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

«Πρώτη μέρα χωρίς τη μαμά» από την ψυχολόγο κ. Μαστοροδήμου Ευαγγελία, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού.

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι Αγιασμοί στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, για την ώρα των αγιασμών οι γονείς θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Αποτελέσματα επιλογής νηπίων και βρεφών των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κοζάνης Δεύτερη κατάταξη (συμπλήρωση κενών)

Το Τμήμα Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, ανακοινώνει τα αποτελέσματα επιλογής νηπίων και βρεφών στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, για την κάλυψη των κενών θέσεων που προέκυψαν από τη μη εγγραφή παιδιών της πρώτης ανακοίνωσης για τη σχολική χρόνια 2017-2018.

ΒΡΕΦΗ – Α’ ΚΑΙ  Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
https://1drv.ms/b/s!AnMRalbudheHhQXbyFlqwtnSJyBH

ΝΗΠΙΑ – Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
https://1drv.ms/b/s!AnMRalbudheHhQPglBn5m7lytieM

ΝΗΠΙΑ – Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
https://1drv.ms/b/s!AnMRalbudheHhQR0wsaMVP_uiS5M

ΝΗΠΙΑ – Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
https://1drv.ms/b/s!AnMRalbudheHhQLJD2oR4_WrZfuY

Ενημερώνουμε τους γονείς, που τα παιδιά τους έχουν επιλεγεί στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς κατά τη δεύτερη φάση των αποτελεσμάτων, να προσέλθουν υποχρεωτικά για την τελική εγγραφή τους τη Δευτέρα 11/09/2017 , στα γραφεία που βρίσκονται στον 1ο Παιδικό Σταθμό Κοζάνης (Γκέρτσου και Πόποβιτς).

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 2461021149 και 2461021461 από 9.00 πμ. έως 15.00 μμ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.