Πτώση δέντρου στον επαρχιακό δρόμο Κοζάνης Αιανής



1jjtrdsjtrsyrsjysjytsyj

Από το προσωπικό προφίλ Facebook του Τσιομπάνου Ιωάννη:

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου μία σύντομη σε διάρκεια αλλά δυνατή καταιγίδα στην ευρύτερη περιοχή της Αιανής ήταν αρκετή για να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και να αφήσει για κάποιες ώρες δίχως ρεύμα τα γύρω χωριά. Συγχαρητήρια στον Αντώνη Τότσκα, πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Κερασιάς, καθώς και στην Άμεση Δράση και την Πυροσβεστική. Με τον Αντώνη διασταυρωθήκαμε στην έξοδο της Αιανής με τα αυτοκίνητά μας και οι δύο εθελοντές, απομακρύνοντας ό,τι ογκώδες πεσμένο κλαδί πλάτανου ήταν στο δρόμο και γινόταν επικίνδυνο για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Το μεγάλο κλαδί δεν το καταφέραμε όπως τα υπόλοιπα με τα χέρια, χάρη όμως στην άμεση επέμβαση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής κόπηκε με αλυσοπρίονο και απομακρύνθηκε από το δρόμο. Φίλε Χρήστο Πασχαλίδη, πυροσβέστη, χάρηκα πολύ που σε είδα μετά από πολύ καιρό, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες!

Συγχαρητήρια και στο συνεργείο της ΔΕΗ για την άμεση αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην περιοχή. Όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα να έχουμε και να τα λύνουμε με ευκολία και καλή διάθεση. Και με μεγάλη χαρά το διαπίστωσα σήμερα από όλους όσοι πήραν μέρος, είτε υπηρεσιακά είτε εθελοντικά, σε αυτή τη διαδικασία. Στο τέλος φύγαμε όλοι μας με μία ηθική ικανοποίηση έκδηλη στα πρόσωπά μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.