Το πρόγραμμα της 15ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών 2017 στην Κοζάνη



88iuytdiykdyjtdytsdt

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σας δημοσιοποιούμε το πρόγραμμα της 15ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην περιοχή της Κοζάνης, περιμένοντας για ακόμη μία χρονιά τη συμμετοχή όλων των Συλλόγων, αλλά και μεμονωμένων πολιτών στη μεγάλη αυτή γιορτή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Η «Φλόγα της Αγάπης», όπως είναι γνωστή η φλόγα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, διαδίδει το μήνυμα της προσφοράς ζωής από πόλη σε πόλη, από χωριό σε χωριό, σε ολόκληρη τη χώρα. Με το πέρασμα της έχουμε νέους εθελοντές αιμοδότες, αλλά και συλλόγους που δημιουργούνται σε περιοχές που δεν υπήρχαν. Η Λαμπαδηδρομία είναι μία ιδιαίτερη δράση, είναι μία γιορτή του εθελοντικού κινήματος και γι’ αυτό θέλουμε τη συμμετοχή όλων των Συλλόγων, αλλά και μεμονωμένων πολιτών στη μεγάλη αυτή γιορτή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Δηλώστε τη συμμετοχή για τα Δημοτικά Διαμερίσματα και για τη διαδρομή της Πόλης της Κοζάνης για να ενταχθείτε στους δρομείς της 15ης Λαμπαδηδρομίας στο γραφείο μας, Π.Χαρίση 23, στο aimodoteskoza@yahoo.gr , στο facebook:Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης αλλά και στο 2461040575.

Παραλαβή μπλούζας για τα Δημοτικά διαμερίσματα από Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 και για την πόλη της Κοζάνης από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 το πρωί 09:30- 13:00 και το απόγευμα 18:00-20:00.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 15ης ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ 2017

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου Τσοτύλι
Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου Άνω κώμη -Καισαρειά
Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου Νοσοκομείο Κοζάνης -13:00
Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου Λευκόβρυση- Πρωτοχώρι-Λευκοπηγή- Αγία Παρασκευή
Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου Καλαμιά -Αλωνάκια – Σκήτη
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας
Σάβ/κο 16- 17 Σεπτεμβρίου Κορυφή Ολύμπου
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου Πλατεία Κοζάνη, Παγκόσμια ημέρα Μυελού των Οστών.

Κυριακή 17/9/2016 (Παγκόσμια Ημέρα Δορητών Μυελού των Οστών)
Κυριακή 17/9/2016 Σ.Ε.Α. Κοζάνης: 18:00 Σ/Μ Μαρινόπουλος αναχώρηση 18:30 με δρομείς μέσα στην πόλη από οδούς: Αιανής, 3ης Σεπτεμβρίου, Ανδρέα Παπανδρέου, Πλατεία Συντάγματος, Κασομούλη, Γκέρτσου, Κόμβος Κρόκου, Κόμβος Λάρισας, Πτωχοκομείου, Μπρίστολ, Φιλίππου Β΄, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΕΛ, Γραφείο, Αυλιώτη, Παύλου Μελά, Περδίκα, Νομαρχία, Δημοκρατίας, Παύλου Χαρίση, Ξ. Τριανταφυλλίδη, Μητροπολίτου Φωτίου, Μπουσίου, Πεζόδρομος, Κεντρική Πλατεία 19:30)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Οι Σύλλογοι συμμετέχετε στην διαδρομή με τα διακριτικά του συλλόγου σας, με ποδήλατα, με σκεϊτ, με πατίνια κ.λ.π , αρκεί να μας ενημερώσετε, ώστε να μεριμνήσουμε για τη σωστή διοργάνωση.
Οι μεμονωμένοι φίλοι μας απλά επικοινωνούν με το Σύλλογο για τα απαραίτητα (από πού θα μπουν στην διαδρομή, να προμηθευτούν μπλουζάκια κ.λ.π.)
Τις εκδηλώσεις καλύπτει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ) – παράρτημα Κοζάνης & οι Σύλλογοι Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης ΣΥΡΑΚΟΖ & ΕΡΑΔΥΜ

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                             Η Γ. Γραμματέας

Τσαουσίδης Θεόδωρος      Διγκόλη Ζωή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.