Ο Χάρης Ρώμας στην παιδική παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα



ki765dik7si675si65s6i5s6u

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ για τη χειμερινή σεζόν 2017-2018 παρουσιάζει το αριστουργηματικό έργο του ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΡΝ “Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ” με πρωταγωνιστή στο ρόλο του ΦΙΛΕΑ ΦΟΓΚ τον δημοφιλή μας ηθοποιό ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ!

Έτσι λοιπόν μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η προηγούμενη συνεργασία του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ με την παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ στο έργο “Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ” οι δύο πλευρές αποφάσισαν και ανανέωσαν την συνεργασία τους. Το νέο έργο που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μικροί και μεγάλοι κερδίσει επάξια μία περίοπτη θέση στη παγκόσμια βιβλιοθήκη.

Το βιβλίο που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές θα “ζωντανέψει” στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία-παράσταση αλλά και ερμηνεία του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ. Μαζί του ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια κέρδισαν μία θέση σε αυτό το ταξίδι – παράσταση – με Οδηγό τον ΦΙΛΕΑ ΦΟΝΓΚ που με τη βοήθεια του ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ του και δίπλα του τον χαρισματικό Πασπαρτού μέσα σε 80 ΗΜΕΡΕΣ θα μας γνωρίσουν ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Τα πολύ εντυπωσιακά κοστούμια και χορευτικά αποτυπώνουν την μαγεία και των 5 Ηπείρων που θα παρακολουθήσουμε δίνοντας μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε ΜΑΓΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ και ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!

Αξίζει εδώ να τονίσουμε πως ο Ήρωας της παράστασης και πρωταγωνιστής ΦΙΛΕΑΣ ΦΟΓΚ (ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ) σε μία από τις ενδιάμεσες στάσεις του θα επισκεφθεί και την ΕΛΛΑΔΑ μία από τις πιο ΑΡΧΑΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Η πανελλαδική πρεμιέρα της παράστασης έχει οριστεί από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ που επισκέπτεται την πόλη μας για 12η συνεχή χρονιά!

Ο θίασος θα επισκεφθεί το Νομό ΚΟΖΑΝΗΣ και θα παρουσιάσει την παράσταση σε ΚΟΖΑΝΗ & ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

“ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ” ΚΟΖΑΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ώρες 12.00μ. & 4.00μ.μ.

“ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ” ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ώρες 5.30μ.μ. & 7.30μ.μ.

Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€ / ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ

Προπώληση Κοζάνη στο ταμείο του κιν/θεατρου & στο βιβλιοπωλείο “ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ” – Πτολεμαίδα στο βιβλιοπωλείο “ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ”

Τηλ. 6973056635

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.