Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Τετάρτης στα Γρεβενά



troxaio_atixima_banner

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και ένα τραυματία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Αυγούστου στον επαρχιακό δρόμο Μαυραναίων – Κηπουρειού κοντά στη διασταύρωση με την Εγνατία (STRATA).

Συγκεκριμένα, επιβατικό αυτοκίνητο δημόσιας χρήσης με πινακίδες Μαγνησίας ξέφυγε της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του ενός επιβαίνοντα και το θανάσιμο του άλλου.

Μετά από επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών απεγκλωβίστηκαν τα δύο άτομα (άνδρες) και μεταφέρθηκαν τόσο ο τραυματίας όσο και η σορός του θανόντα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Εκτροπή και ανατροπή οχήματος από το οδόστρωμα

Στις 16-08-2017 και ώρα 21:25 η Υπηρεσία μας κλήθηκε για παροχή βοήθειας μετά από εκτροπή και ανατροπή από το οδόστρωμα  Ι.Χ.Ε. οχήματος στο 8ο χιλ. της επαρχιακής οδού Μαυραναίων-Γρεβενών της Π.Ε Γρεβενών. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της πυροσβεστικής εξόδου και με την χρήση διασωστικών εργαλείων απεγκλωβίσαμε χωρίς εμφανή σημάδια ζωής τον οδηγό του οχήματος  και τραυματισμένο τον συνοδηγό αυτού, οι οποίοι  και παρελήφθησαν  από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο  Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών. Στο συμβάν επιχείρησαν επτά (5) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δυο (2) οχήματα.

Πηγή: e-grevena.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.