Σοβαρός τραυματισμός 52χρονου αγρότη στην Ελάτη – Νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης



asthenoforo_mera_en_kinisi

Στην εντατική του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 52χρονος αγρότης Κ.Β. από την Ελάτη, μετά το σοβαρό τραυματισμό του την ώρα εργασίας σε αγροτική περιοχή της Ελάτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο άτυχος αγρότης μετέβη με το τρακτέρ-πρέσα από πολύ πρωί, περί τις 5:30 πμ το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, σε αγροτική περιοχή πλησίον της «Ποταμιάς» για να «μαζέψει» το τριφύλλι.

Εκεί και ενώ το τρακτέρ και η πρέσα τριφυλλιού ήταν σε λειτουργία, κατέβηκε κάτω να κάνει κάποιο έλεγχο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε πιθανή μικρή ολίσθηση του τρακτέρ και για αποφυγή του ελαστικού, βρέθηκε σε επαφή με κινούμενα τμήματα της πρέσας, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του σε πολλά σημεία του σώματος (πολλαπλά κατάγματα). Μέσω της αδελφής του, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, ο άτυχος 52χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.