To σατυρικό βίντεο για τους επαγγελματίες ψαράδες και την υπεραλίευση της λίμνης Πολυφύτου που έγινε viral!



ttkuyfludtkytdjtrsjtr

Από τη συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr:

Το νέο βίντεο του διαδικτύου που έγινε viral, έχει σχέση με τις δηλώσεις των επαγγελματιών ψαράδων της λίμνης Πολυφύτου, σχετικά με την κακοδιαχείρηση της λίμνης από την υπεραλίευση που ήδη υφίσταται. Σε δημοσίευμα του site μας (Λίμνη Πολυφύτου : Μία λίμνη σε σοβαρό αδιέξοδο , με μεγάλα προβλήματα από την υπεραλίευση) θίχτηκαν τα κακώς κείμενα της επαγγελματικής αλιείας της λίμνης Πολυφύτου, όπως τα παράνομα μέσα που χρησιμοποιούνται από μερικούς ψαράδες, οι παράνομες εξαγωγές, η υπεραλίευση, οι ισχυρισμοί για τα άφθονα ψάρια, και άλλα πολλά.

Το σατυρικό αυτό βίντεο, δείχνει με χιουμοριστικό τρόπο τις ανακρίβειες, τα άστοχα σχόλια, και την πραγματική αλήθεια , για το τι συμβαίνει πραγματικά στην λίμνη Πολυφύτου.

Σε μια προσπάθεια χαλάρωσης του κλίματος, θέλουμε να σας δείξουμε το παρόν βίντεο, να κάνουμε γνωστή στο ελληνικό ψαρευτικό κοινό την αλήθεια, και να τονίσουμε ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ πρσεκτικοί στις “δηλώσεις” μας, γιατί υπάρχουν οι αποδείξεις πάντα και παντού. Η προστασία των γλυκών νερών είναι και θα είναι η κινητήριος δύναμη για ότι αναρτούμε σαν είδηση, είτε είναι ασυνείδητος επαγγελματίας , είτε ασυνείδητος ερασιτέχνης ψαράς, είτε κάποιος που βοηθάει με την στάση του να γίνει κάτι καλό. Μας ενοχλεί η παρανομία, μας ενοχλούν οι απαρχαιωμένοι άδικοι νόμοι για το ψάρεμα, θέλουμε να δούμε την Ελλάδα να γίνεται πόλος έλξης ψαρευτικού τουρισμού, θέλουμε να αναδείξουμε τα κακώς κείμενα, και να προστατέψουμε τα εσωτερικά μας ύδατα από παράνομους και ασυνείδητους ψαράδες! Καλή προβολή!

2 σχόλια στο άρθρο “To σατυρικό βίντεο για τους επαγγελματίες ψαράδες και την υπεραλίευση της λίμνης Πολυφύτου που έγινε viral!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.