Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες για την ομάδα της Κοζάνης – Δείτε το βίντεο



DSCN429986534683863

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε και επίσημα τη Δευτέρα (31/07) την προετοιμασία της η ομάδα της Κοζάνης για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Οι “ερυθρόλευκοι ” “φόρτισαν για τα καλά τις μπαταρίες” τους και πλέον μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Παπαδόπουλος καλωσόρισε παλιούς και νέους παίκτες και τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα προετοιμασίας το οποίο θα ακολουθήσουν.

Η διοίκηση του Συλλόγου έδωσε το “παρών” και ευχήθηκε καλή σεζόν σε όλους χωρίς τραυματισμούς!

DSCN442086548653563

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας επεσήμανε ότι η ομάδα δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο με ένα κράμα νεαρών και εμπειριών ποδοσφαιριστών το οποίο θα παίζει πάνω απ όλα ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Οι παλιοί παίκτες υποδέχτηκαν με χαμόγελο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας τους ενώ αυτό που επισημάνθηκε από όλους είναι ότι η ομάδα θα δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορέσει ο Σύλλογος να πρωταγωνιστεί και πάλι.

Οι πρώτες ημέρες προετοιμασίας θα περιλαμβάνουν προπονήσεις ενώ πολύ σύντομα ο Βασίλης Παπαδόπουλος θα προγραμματίσει και τα πρώτα φιλικά για την ομάδα προκειμένου να δει και στην πράξη την αγωνιστική αντίδραση της ομάδας.

Από τις Ματιές στα Σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.