Βίντεο: Τραγούδησαν για την Πανσέληνο και ξεσήκωσαν τον κόσμο οι Konttra Band στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο Σερβίων



875865ryfiyfdk7tdskytdkyt

Μια μοναδική μουσική βραδιά, κάτω από το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι, απόλαυσαν οι εκατοντάδες θεατές που γέμισαν το Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Σερβίων στα «Κάστρα», το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου 2017, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Τραγουδώντας για την Πανσέληνο».

Το μουσικό πρόγραμμα άνοιξε ο τροβαδούρος Γιώργος Κωτούλας που καταχειροκροτήθηκε, τραγουδώντας με την αισθαντική φωνή του κυρίως νοσταλγικές μπαλάντες.

Η συνέχεια ανήκε στο εξαιρετικό νεανικό συγκρότημα Konttra Band, που πραγματικά ξεσήκωσε τον κόσμο -στην πλειοψηφία του νέοι- σε ένα ποικίλο πρόγραμμα από ροκ και έντεχνα τραγούδια, που κράτησε στα ύψη τη διάθεση των θεατών για περισσότερο από 2,5 ώρες (αξίζει να δείτε το αντιπροσωπευτικό video 31’). Ήταν ο Νίκος Γκόγκος, μια καταπληκτική φωνή και ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, ο Κώστας Παπαστέργιος στα πλήκτρα και ο Γιάννης Αλεξόπουλος στα κρουστά, επίσης πάρα πολύ καλοί μουσικοί.

Αναμφισβήτητα αποτελούν ένα πολύ αξιόλογο μουσικό σχήμα, πολλά υποσχόμενο στα δρώμενα της περιοχής (& όχι μόνο).

Η συνολική εκδήλωση ήταν άρτια, παρά τον λίγο χρόνο προετοιμασίας που είχαν μπροστά τους οι διοργανωτές, και σ’ αυτό συνετέλεσαν, ο ήχος που επιμελήθηκε ο Ανέστης Βήττας και ο φωτισμός που υποστηρίχτηκε από τους Γιάννη Μπασδέκη και Ραφαήλ Παπαδημητρίου της θεατρικής ομάδας Σερβίων «Κόκκινη Κουίντα».

Η υπέροχη βραδιά διοργανώθηκε από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Σερβίων και υποστηρίχτηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού και συλλόγους των Σερβίων (Εμπορικός κ.α.).

Περισσότερα στο mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.