Συνελήφθη σπείρα ληστών που δρούσε σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα – Δε σταμάτησαν σε έλεγχο στον Πολύμυλο και συνελήφθησαν στη Βέροια



astinomia_dias1

Eξιχνιάστηκαν άμεσα -4- διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας, για τις οποίες συνελήφθησαν -3- άτομα
Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και ένας 30χρονος

Εξιχνιάστηκαν άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης τέσσερις (4) διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, εκ των οποίων τρεις (3) τετελεσμένες και μία (1) απόπειρα, που τελέστηκαν χθες (10-08-2017) μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας.

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σε βάρος -4- ημεδαπών, -2- γυναικών ηλικίας 36 και 46 χρόνων και ενός ανήλικου, οι οποίοι και συνελήφθησαν, καθώς και σε βάρος ενός 30χρονου, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι χθες μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αφαίρεσαν συνολικά -250- ευρώ και διάφορα προϊόντα από -3- παθόντες και από εμπορικό κατάστημα αντίστοιχα, σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν προσωπικά αντικείμενα, ιδιοκτησίας έτερου παθόντα.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων των ανωτέρω δραστών, χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Μικτού Συνεργείου Ελέγχου Πολυμύλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, εντόπισαν και επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε προς τη Βέροια.

Το προαναφερόμενο όχημα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Βέροιας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ο οδηγός του οποίου διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ οι επιβάτες αυτού προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, όπου και συνελήφθησαν.

Συνολικά κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης κλοπών και διαφυγής, το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ και τα αφαιρεθέντα προϊόντα, τα οποία αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο του καταστήματος.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης εξετάζεται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

7 σχόλια στο άρθρο “Συνελήφθη σπείρα ληστών που δρούσε σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα – Δε σταμάτησαν σε έλεγχο στον Πολύμυλο και συνελήφθησαν στη Βέροια

  1. Εγω τον κοβω οτι ηταν γυφτοι. Γιατι δεν το λενε ομως στην ειδηση δεν καταλαβαινω. Ηεδαποι με ανηλικο, γυναικες και παπαριες. Γεμησε ο τοπος κωλογυφτους. Άχρηστοι στην κοινωνια.

    1. Ρατσιστες;ρωτηστε κ μας που εχουμε πεσει θυματα κλοπης κ απο τοτε αντιμετωπιζουμε ψυχολογικα προβληματα κ δεν μπορουμε να κοιμηθουμε τις νυχτες

  2. ρε την Νουλα…..τι μας ειπε….?? α ναι χουντα λεει ημαστε..?? ενταξει ρε Νουλι,,,,στο ονομα τσι δημοκρατιας ας μας κλεβουν ας μας σκοτωνουν ,,ας μας δημιουργουν πανικο….και να τους χαιδευουμε …….ρε δεν…. λεω εγω η ψευτοδημοκρατια σου…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.