Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση «Όλα μας είναι χρήσιμα» στην Κοζάνη – Δείτε τις ενδιαφέρουσες δράσεις που θα λάβουν χώρα



artuhyarthujarstujhrswtujtuy

Το πρωί της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 11:00 θα λάβει χώρα στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης η εκδήλωση που διοργανώνει ο ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης, ο executive chef και διευθυντής παραγωγής της εταιρείας Αφοί Α. ΠΙΤΕΝΗ ΑΒΕΕ, Στυλιανός (Αβαράκης) Πιτένης, σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, το Ι.Ε.Κ Βολτέρος, το σωματείο Λαϊκών Αγορών Κοζάνης «Αρχάγγελος Μιχαήλ», το Σύλλογο Αρτοποιών Κοζάνης, τη διαφημιστική εταιρία MEDIACAST και άλλες τοπικές επιχειρήσεις.

Πρόκειται για ένα γαστρονομικό event που σκοπό έχει να περάσει το μήνυμα προς όλους ότι η τροφή είναι πολύτιμη και δεν πρέπει να σπαταλάται!

Διακεκριμένοι chef θα μαγειρέψουν δίνοντας μια gourmet εμφάνιση στα λαχανικά που δεν προτιμούμε στο τραπέζι μας, λόγω της εξωτερικής τους εμφάνισης.

Το KOZANILIFE.GR θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία που ανέλαβε το γραφιστικό / διαφημιστικό κομμάτι της εκδήλωσης, μιας και προς έκπληξη όλων μας, επέλεξε μεταξύ άλλων να χρησιμοποιήσει και να πλαισιώσει όλο το έντυπο διαφημιστικό υλικό της εκδήλωσης (αφίσες, φυλλάδια κτλ.), με  μέρος του λογοτύπου του KOZANILIFE.GR και συγκεκριμένα με το καμπαναριό της πλατείας.  

666dghjedstyjgtyjtyjyt(κλικ για μεγέθυνση)

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR από τη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε από τους διοργανωτές της εκδήλωσης:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.