Διήμερο θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης – Δείτε αναλυτικά



lyfukuftykufdukfu

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης σας ενηρώνει ότι το διήμερο 23 και 24 Αυγούστου 2017 θα πραγματοποιήσει για δέκατη συνεχή χρονιά διήμερο θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Πάρκο των Ηπειρωτών.

Οι εκδηλώσεις κατά σειρά θα πειλαμβάνουν:

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017:

Πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή του Αγίου Κοαμά του Αιτωλού (7: 30μμ)
Μετονομασία του Πάρκου Ηπειρωτών σε “Πάρκο Ηπειρωτών- Κωνσταντίνος Τσιάντας” – Κλικ εδώ για περισσότερα

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017:

Όρθρο και θεία Λειτουργία (7:00 π.μ.)
Παραδοσιακό Ηπειρώτικο Πανηγύρι με τον Βασίλη παπαγεωργίου (9:00 μ.μ.)

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του καθώς και τους λάτρεις της καλής δημοτικής μουσικής, στο Παραδοσιακό Πανηγύρι που διοργανώνει την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 ανήμερα της εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Πάρκο των Ηπειρωτών.

Το παραδοσιακό ηπειρώτικο πανηγύρι είναι ένας θεσμός που ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης δίνει ιδιαίτερη προσοχή κάθε χρόνο μια που η επιλογή της ορχήστρας συνδέεται άμεσα με την μορφή και υφή του πανηγυριού στην Ήπειρο.

Το μουσικό σχήμα που επιλέγηκε εφέτος έχει στην κορυφή του τον Βασίλη Παπαγεωργίου στο κλαρίνο, έναν καλλιτέχνη με την δική του αξιόλογη μουσική διαδρομή στην Ήπειρο και όχι μόνο. Στο τραγούδι θα τον συνοδεύει η γνωστή φωνή του Νίκου Δάσκαλου, ενός από τους πιο έμπειρους τραγουδιστές της μουσικής μας παράδοσης, ενώ στο βιολί , στο λαούτο και στο ντέφι θα είναι οι αξιόλογοι και γνωστοί πλέον στο κοινό της πόλης μας Κώστας Καραπάνος, Φώτης Παπαζήκος και Τάσος Ντάφλος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.