Η υποδοχή της «Φλόγα της Αγάπης» στη Σιάτιστα



ygufluytdudk7dk7dk7

Με το σύνθημα «Δώσε Αγάπη Δώσε Αίμα» έγινε η υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης» το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 στη Σιάτιστα, στο πλαίσιο της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος.

Με δυναμική παρουσία των μελών του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας «Ο Άγιος Παντελεήμων», τοπικών συλλόγων και πολλών δημοτών έγινε η υποδοχή της φλόγας της Αγάπης στην πόλη της Σιάτιστας.

Η Φλόγα διέσχισε όλη την πόλη και κατέληξε στο προαύλιο του Εκπαιδευτηρίου «Γ. Παπαγεωργίου», όπου ο κόσμος υποδέχτηκε τους λαμπαδηδρόμους με θερμό χειροκρότημα και έγινε το άναμμα του βωμού.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Αντιδήμαρχος Λάζαρος Γκερεχτές, εξαίροντας την προσφορά του αιμοδοτικού συλλόγου της Σιάτιστας και τονίζοντας τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας. Εκ μέρους του Δ.Σ. του Αιμοδοτικού Συλλόγου καλωσόρισε τον κόσμο ο Πρόεδρος Γιάννης Μαντζιάρης.

Ακολούθησαν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από τα παιδικά τμήματα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου» και το χορευτικό του Ιππικού Αθλοητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Ο Άγιος Μόδεστος». Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από την παραδοσιακή ορχήστρα «ΑΡΧΟΝΤΕΣ».

Ο Δήμος Βοΐου ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο για την πολυπληθή και ενθουσιώδη προσέλευσή τους στην εκδήλωση, το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την ασφαλή διέλευση των λαμπαδηδρόμων, καθώς και τους τοπικούς συλλόγους και φορείς για την ενεργό συμμετοχή τους στη λαμπαδηδρομία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.