Προσφορά κατοικίας σε πολύτεκνη οικογένεια από την Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης



mitropolitis_siatistis_wrhtw

Μια δεύτερη ευκαιρία δίνει η Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης σε πολύτεκνες οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, από την Αθήνα, προσφέροντας τους σπίτια σε εγκαταλελειμμένα χωριά της περιοχής Βοΐου.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υιοθετεί η Μητρόπολη σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό οργανισμό στήριξης πολύτεκνων οικογενειών «Θεόφιλος». Ήδη έχουν προχωρήσει στην συμφωνία για την αγορά μια κατοικίας σε χωριό του Βοΐου, το κόστος της οποίας ανέρχεται σε 20.000 ευρώ όπου θα φιλοξενηθεί μια οκταμελή οικογένεια που κατοικεί στην Αθήνα σε ένα σπίτι 45 τμ.

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο, έχει διττό ρόλο το συγκεκριμένο πρόγραμμα από την μια βοηθά πολύτεκνες οικογένειες που θέλουν να επιστρέψουν στον τόπο τους καθώς και εκείνες που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην επαρχία και από την άλλη να ξαναζωντανέψει η ελληνική ύπαιθρος.

Ο κ. Παύλος κατά την διάρκεια της ομιλίας του ανήμερα του δεκαπενταύγουστου στο Μοναστήρι Μικροκάστρου, έκανε ανοιχτό κάλεσμα στους πιστούς όλων των ενοριών να συνδράμουν για την αγορά της πρώτης κατοικίας για να ακολουθήσουν κ άλλες, όπως τόνισε βοηθώντας με αυτό τον τρόπο συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

2 σχόλια στο άρθρο “Προσφορά κατοικίας σε πολύτεκνη οικογένεια από την Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης

  1. Μπραβο το δεσποτα.Σιατιστης να.εχουμε.ολοι.την ευλογια του.!!!!! Αυτα τα καλα και αγια αγαθα να τα βλεπουν και αλλοι.οχι μονο ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.