Ο «δικός μας» Χρήστος Ραφαηλίδης με δύο παγκοσμίου φήμης μουσικούς στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Κοζάνης



20157310_244246722760403_5527482914796213630_oCHRISTOS RAFALIDES TRIO
ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 21:00
Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης

Ο «δικός μας» Χρήστος Ραφαηλίδης εμφανίζεται στη γενέτειρά του μαζί με το τρίο του για να παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά, Near & Dear, που περιέχει κομμάτια από το “Great American Songbook” (jazz standards), αλλά και δικές του συνθέσεις, προσφέροντας μια πολυσυλλεκτική εμπειρία ρυθμού και μελωδίας.

Μαζί με τον Χρήστο εμφανίζονται ο Gianluca Renzi, παγκοσμίου φήμης μπασίστας από την Ιταλία, με πλούσιο μουσικό έργο και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του και ο βραζιλιάνος Mauricio Zotarrelli, που βρίσκεται στο προσκήνιο της λάτιν τζαζ και βραζιλιάνικης μουσικής σκηνής για πολλά χρόνια.

Οι μουσικές πορείες των τριών διασταυρώθηκαν στη Νέα Υόρκη, την πρωτεύουσα της τζαζ, όπου και δημιούργησαν τον δικό τους, προσωπικό ήχο. Φέτος το καλοκαίρι έχουμε τη χαρά να τους υποδεχόμαστε στην πόλη μας, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης, την Τρίτη 25 Ιουλίου, στις 21.00, όπου μας υπόσχονται μια μοναδική μουσική εμπειρία, ισορροπημένη μεταξύ λυρισμού, πάθους, γνώσης και δεξιοτεχνίας.

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ
Άνεργοι (με επίδειξη κάρτας) & ΑμΕΑ: Δωρεάν

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.