Βίντεο: Συνάντηση στον σταθμό του ΟΣΕ στην Κοζάνη είχε ο Δήμαρχος με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση



dyukdykludyulyuflyuiuy

Συνάντηση στον σταθμό του ΟΣΕ στην Κοζάνη είχε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση.

Βασικό θέμα ήταν το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης που συζητήθηκε παρουσία των αρμόδιων Αντιδημάρχων.

Για τις εξελίξεις στην υλοποίηση του  Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης ενημερώθηκε κατά την επίσκεψη του στο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης από το Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και τον Αντιδήμαρχο Κώστα Δεσποτίδη.

Στόχος του σχεδίου του Δήμου είναι η αναβάθμιση των δύο υποβαθμισμένων κοινωνικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά περιοχών (τμήμα εμπορικού κέντρου & περιοχή του ΟΣΕ) και την προώθηση, μέσω του ΕΣΠΑ, όλων εκείνων των απαραίτητων ενεργειών και δράσεων που πρέπει να γίνουν παράλληλα στις περιοχές που τις συνδέουν, ώστε να επιτευχθεί λειτουργική συνένωση αυτών και να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης του συνόλου της πόλης.

Σχετικά με το χώρο του Σταθμού ο Δήμαρχος Κοζάνης ενημέρωσε τον κ. Χαρίτση  πως η προγραμματική σύμβαση με τον ΟΣΕ και τη ΓΑΙΑ ΟΣΕ εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο και τις αμέσως επόμενες μέρες θα υπογραφεί στην Κοζάνη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.