Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κοζάνης ο 9ος συμβατός δότης Μυελού των Οστών της «Γέφυρας Ζωής»



88kjtrfsxjtrsxtsxyu

Η προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» τα τελευταία χρόνια για ενημέρωση σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών και αγκαλιάστηκε από τους συμπολίτες μας, αποδίδει καρπούς!

Ένας ακόμη δότης που γράφτηκε από τον σύλλογο μας, βρέθηκε πιθανά συμβατός με κάποιον ασθενή και ίσως κληθεί να «χαρίσει ζωή».

            Ο ένατος συμβατός δότης Μυελού των Οστών είναι ένστολος, είναι ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και συμπολίτης μας ο  κ. Μαγούλας Εμμανουήλ, ο οποίος με το που ενημερώθηκε από το ΚΕΔΜΟΠ-«Χάρισε Ζωή» πως βρέθηκε συμβατός με ασθενή, δήλωσε με ενθουσιασμό ότι αποδέχεται την συνέχιση της διαδικασίας ώστε να προσφέρει την πολυπόθητη πιθανότητα αποκατάστασης της Υγείας του αγνώστου σε αυτόν συνανθρώπου.

Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη στον κ. Μαγούλα, αλλά και στους άλλους 8 μέχρι σήμερα συμβατούς δότες (οι 4 εκ των οποίων έχουν ήδη
δωρίσει μόσχευμα).

            Ευχαριστούμε θερμά όλο το δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας  Γ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας για τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση εύρεσης Δοτών Μυελού των Οστών. Έχουμε κάνει δύο ομιλίες ενημέρωσης και λήψης δείγματος στο Αστυνομικό μέγαρο με δεκάδες εθελοντές δότες και προγραμματίζουμε να κάνουμε και άλλες, καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

            Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε όλους τους ένστολους της περιοχής μας για τη συμμετοχή τους και να υπενθυμίσουμε ότι εκτός της Ελληνικής Αστυνομίας, Εθελοντές δότες έχουν γίνει σχεδόν όλοι οι πυροσβέστες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κοζάνης και ένας ικανός αριθμός της 9ης Ταξιαρχίας, όπου έχει ήδη προγραμματιστεί ενημέρωση και λήψη δειγμάτων στο προσεχές διάστημα.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Τσαουσίδης Θεόδωρος

2 σχόλια στο άρθρο “Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κοζάνης ο 9ος συμβατός δότης Μυελού των Οστών της «Γέφυρας Ζωής»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.