Πώς τα ροζ φλαμίνγκο ήρθαν και πάλι στην μόδα;



597b75841dc524985a8b461c

Τα ροζ φλαμίνγκο βρίσκονται φέτος παντού. Σε μπλούζες, μαγιό, φουσκωτά, πετσέτες θαλάσσης, ακόμη και σε… εσώρουχα. Έχετε αναρωτηθεί όμως από που προέρχεται αυτή η μόδα;

Στην πραγματικότητα, η μόδα των ροζ φλαμίνγκο δεν είναι κάτι καινούργιο. Παλιά, ήταν ένα κιτς στολίδι στο γκαζόν, ενώ τώρα έχει επανέλθει ως το ντιζαϊνάτο στοιχείο της εποχής.

597b74571dc524985a8b4614

Όπως αναφέρει το Bloomberg, πριν από περίπου δύο χρόνια, τα φλαμίνγκο εκτοξεύτηκαν από τις πασαρέλες του Μιλάνου στις ντουλάπες και στους τοίχους των σπιτιών όσων ακολουθούν πιστά τις επιταγές της μόδας, αλλά και στους διαδρόμους των πολυκαταστημάτων Nordstrom, IKEA, Crate & Barrel, Target και της John Lewis. Σήμερα, τα φλαμίνγκο επιστρέφουν και κοσμούν τα πάντα.

Φέτος, τα φλαμίνγκο ήρθαν στη μόδα χάρης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα λόγω του Instagram. Είναι ροζ, είναι τροπικό και τυχαίνει να είναι πουλί. Έτσι, μεγάλωσε γρήγορα η φήμη του σε δημοφιλείς σελίδες και μέσα που ασχολούνται με τη μόδα και το στυλ.

Έτσι, επιβεβαιώνει το ρητό πως «η μόδα κύκλους κάνει».

Πηγή: koutipandoras.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.