Ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου προς τους συμβασιούχους υπαλλήλους της καθαριότητας του Δήμου Βοΐου



dimos_voiouΤο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου στη συνεδρίαση στις 29-6-2017 αποφάσισε και εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα συμπαράστασης για τους συμβασιούχους δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Βοΐου.

«Ο Δήμος Βοΐου δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στους συμβασιούχους δημοτικούς υπαλλήλους. Οι συμβασιούχοι οι οποίοι επιλέχθηκαν έπειτα από την Ανακοίνωση υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 (αρ. πρωτ. 19200/29-10-2015) για τη σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου, αρχικά υπέγραψαν σύμβαση 8 μήνης διάρκειας και έπειτα από σχετική απόφαση της Κυβέρνησης παρατάθηκε η σύμβαση τους έως τις 31-12-2017.

Ο Δήμος βασιζόμενος σε αυτήν την παράταση, έχει δεσμεύσει χρήματα στον προϋπολογισμό του, ώστε να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι τους και το σημαντικότερο, έχει κάνει ένα πλάνο εργασιών και λειτουργίας του Δήμου που βασίζεται στην ύπαρξη αυτού του ανθρώπινου δυναμικού έως και το πέρας της σύμβασης τους.

Επομένως θεωρούμε αυτονόητο ότι οι εν λόγω εργαζόμενοι πρέπει να παραμείνουν στην εργασία τους έως και το πέρας της σύμβασης τους, διότι σε διαφορετική περίπτωση ο Δήμος δεν δύναται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του απέναντι στους πολίτες.

Ο Δήμος Βοΐου έχει ανάγκη για μόνιμες θέσεις εργασίας, όχι μόνον των συγκεκριμένων συμβασιούχων υπαλλήλων, αλλά και πολύ περισσότερων ακόμη εργαζομένων».

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

του Δήμου Βοΐου
Ελευθέριος Τζιλίνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.