Συνελήφθη 39χρονος καταστηματάρχης στην Πτολεμαΐδα για παράνομο στοίχημα



astinomia_vradi_faros

Συνελήφθη χθες, (19-07-2017) βραδινές ώρες σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου, 39χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αντιμετώπισης παραβάσεων της νομοθεσίας περί παιγνίων και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, διενεργούσε παράνομο στοιχηματισμό σε κύκλο πελατών του μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή που είχε εγκαταστήσει εντός του καταστήματος.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω παραλάμβανε από τους θαμώνες χρηματικά ποσά τα οποία στη συνέχεια πόνταρε σε αγώνες που του υποδείκνυαν, μέσω λογαριασμού που διατηρούσε ο ίδιος σε συγκεκριμένη στοιχηματική ιστοσελίδα, αποκομίζοντας με τον τρόπο αυτό ποσοστά κέρδους επί των στοιχημάτων.

Στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των δέκα (10) ευρώ.

Επίσης κατασχέθηκαν:

-1- μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή μαζί με την οθόνη,
-1- φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
-1- πληκτρολόγιο και -2- ποντίκια,
-1- συσκευή αποθήκευσης (USB) και
-1- τροφοδοτικό καλώδιο.

Προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνελήφθη 39χρονος καταστηματάρχης στην Πτολεμαΐδα για παράνομο στοίχημα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.