Τραγικό τέλος 75 ήμερες μετά την εξαφάσιση του 38χρονου Αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη



wrjysrtjtswejtsyjtyjytjtyety

Το τέλος που όλοι φοβόντουσαν και απευχόντουσαν για τον Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος επέλεξε να εξαφανιστεί, επιβεβαιώθηκε με την ανεύρεση του 38χρονου Αρχιφύλακα της Άμεσης Δράσης.

Στον Υμηττό, εντοπίστηκε από περιπατητή νεκρός (09/07) ο Αρχιφύλακας της (Β αλλαγής) Άμεσης Δράσης Αντώνης Δημοτάκης, για τον οποίο είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του (25/04) από τα αδέλφια και τον αναζητούσε η οικογένειά του καθώς και η υπηρεσία του, για 75ημέρες με τον ίδιο να μην εμφανίζεται.

Ο 38άχρονος Αρχιφύλακας Αντώνης Δημοτάκης, είχε ανησυχήσει τους συναδέλφους του, καθώς δεν είχε παρουσιαστεί στην υπηρεσία του (25/04) στην (Β αλλαγή) της Άμεσης Δράσης. Θα ήταν η δεύτερη ημέρα στη νέα του Υπηρεσία, ωστόσο δεν παρουσιάστηκε στην επομένη στην προγραμματισμένη βάρδια του.

Ο Αρχιφυλακας με καταγωγή απο τα Χανιά, υπηρετούσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης). Πριν σχεδόν δύο μήνες είχε ένα επεισόδιο διαπληκτισμού με συνάδελφό του ωστόσο στη συνέχεια ήρθε με δική του αίτηση στην Υπηρεσία η μετάθεση του στην Άμεση Δράση.

Με ελικόπτερο, ομάδα της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος είχαν ερευνήσει την περιοχή του Υμηττού όπου συνήθιζε να αθλείται ο 38χρονος Αρχιφύλακας, χωρίς αποτέλεσμα. Συνάδελφοι του Αστυνομικού, δεν μπορούν να κατανοήσουν που μπορεί να έχει καταφύγει και να μην εντοπίζεται πάρα τις εκτεταμένες αναζητήσεις.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου του αστυνομικού αναμένεται η ολοκλήρωση της έρευνας και τα ευρήματα της ιατροδικαστής εξέτασης .

Πηγή: nantiareport.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.