Στο Μαυροδένδρι συνεχίστηκαν οι λαϊκές συνελεύσεις με επίκεντρο τη λειτουργία του νέου δικτύου αποχέτευσης



dtuydmsrtywrhtysyujtsujs

Μια ακόμη λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιουλίου στην ΤΚ Μαυροδενδρίου, παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη.

Το θέμα που κυριάρχησε ήταν αυτό της λειτουργία του νέου δικτύου αποχέτευσης, που ολοκληρώθηκε πριν από μερικούς μήνες, έχει γίνει η σύνδεση του στο βιολογικό καθαρισμό της ΒΙ.ΠΕ. και είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος στους κατοίκους, με ομόφωνες αποφάσεις της ΔΕΥΑΚ και του Δημοτικού Συμβούλιου έγινε δεκτή η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής να μειωθούν για όλο το Δήμο τα τέλη σύνδεσης κατά 50% στο δίκτυο αποχέτευσης, καθώς έχει παρατηρηθεί σε πολλές νέες συνδέσεις η αδυναμία των καταναλωτών να συνδεθούν στο δίκτυο λόγω του οικονομικού κόστους.

Στη συζήτηση τέθηκαν επίσης θέματα όπως η ανεργία που πλήττει την περιοχή αλλά και θέματα περιβάλλοντος.

Παρόντες στη συνέλευση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Γρηγοριάδης, Αριστοτέλης Πουτακίδης, Κώστας Δεσποτίδης, Χρύσα Αθανασιάδου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχιλλέας Δημητριάδης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γιώργος Σιαμπανόπουλος ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μανώλης Κουτσοσίμος και Ελπίδα Κοιμτζίδου, ο Γ.Γ. του Δήμου Κοζάνης Βασίλης Μπουγιοτόπουλους και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μαυροδενδρίου Χρήστος Αλμασίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.