Γιορτή λήξης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας



glubhkuvytfkcytrjkycfcjcjfdgy

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας κι έκλεισαν με μια μεγάλη γιορτή την Τρίτη 11 Ιουλίου το απόγευμα στον υπαίθριο χώρο της Βιβλιοθήκης.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στα εργαστήρια Αφήγησης, Φιλαναγνωσίας, Δημιουργικής Γραφής, Συναισθηματικής Υπευθυνότητας, συναντήθηκαν σε μια κοινή για όλους γιορτή και μοιράστηκαν με ενθουσιασμό τις εμπειρίες τους.

Όλοι μαζί, κάτω από το «Δέντρο που άκουγε ιστορίες» είπαμε τις ιστορίες που γράψαμε κι αμέσως μετά, μικροί και μεγάλοι διασκεδάσαμε με τη «χάσκα», τις «νεροδρομίες», το «νερόστοχο», τα «νερόμηλα» κι άλλα πολλά νεροπαιχνίδια.

Η γιορτή έκλεισε με την απονομή των αναμνηστικών ενθυμίων που απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά.

Η διοργάνωση κι η υλοποίηση όλων αυτών των προγραμμάτων και των δράσεων υποστηρίχτηκαν από το νεοσύστατο σύλλογο «Φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας» ο οποίος και παρευρίσκονταν μαζί μας προκειμένου να ενημερώσει το κοινό της πόλης για τους στόχους και τη δράση του.

Η Πρόεδρος, το ΔΣ και η Υπεύθυνη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, τους εθελοντές του Συλλόγου «Φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας» για την ουσιαστική υποστήριξη όλων των προγραμμάτων και βεβαίως τα παιδιά που πάντα συμμετείχαν σκορπίζοντας το γέλιο, τη χαρά και την ελπίδα…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.