Καλλιόπη Βέττα & Χάικ Γιαζιτζιάν: «Στις γειτονιές του κόσμου…», τη Δευτέρα στο Στέκι του Φιλοπρόοδου



aaskytfdkuydukdtyktdyΟ Φιλοπρόοδος Σύλλογος συνεχίζει τις μουσικές του περιπλανήσεις και λίγο πριν την ανάπαυλα του Αυγούστου σας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό μουσικό σεργιάνι στις Γειτονιές του Κόσμου με δύο αγαπημένα μουσικά πρόσωπα με σημαντική καλλιτεχνική πορεία την αισθαντική Καλλιόπη Βέττα και τον εκφραστικό συνθέτη, ερμηνευτή και σολίστα στο ούτι Χάικ Γιαζιτζιάν.

Σ’ αυτή τη μουσική παράσταση ο Χάικ και η Καλλιόπη αναζητούν τη μουσική τους έκφραση επιδιώκοντας να καταργήσουν το χρόνο και τα γεωγραφικά σύνορα.

Τα ηχοχρώματα της Δύσης και της Ανατολής είναι το κουβάρι που ξετυλίγουν με τις σπουδαίες ερμηνείες τους εξερευνώντας τις γειτονιές του κόσμου με όλους εμάς συνοδοιπόρους και όλα στην αυλή μας γίνονται μαγικά.

Οι εξαίρετοι μουσικοί Γιάννης Κιριμκυρίδης στο πιάνο και Γιώργος Κοντογιάννης στη λύρα και τα κρουστά γεμίζουν με ζεστούς ήχους την ατμόσφαιρα τής παράστασης.

Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017, ώρα 9:30 το βράδυ
Στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων», στην κερασιά από κάτω.

Απαραίτητη, κατά την είσοδο, η επίδειξη ή έκδοση κάρτας ετήσιας δωρεάς.

Η είσοδος στους μαθητές, σπουδαστές, άνεργους και συνταξιούχους άνω των 65, είναι στα 5 ευρώ με το ποτό.

Χορηγοί:
• ΑΝΤ. ΖΕΡΒΑΝΤΑΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.- ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
• «TIP-TOP» RESTAURANT & BAR
• ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΛΑΔΑΣ»
• ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ «DOT-PRINT»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.