Το πρόγραμμα συλλογής οργανικών απορριμμάτων του Δήμου Κοζάνης παρουσιάστηκε στον Αναπληρωτή Υπουργό Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο



zjytrdkytlkdluydfluyfkdykdjyt

Τις προσπάθειες του Δήμου Κοζάνης στο βραβευμένο πρόγραμμα διαχείρισης των Αστικών Στερεών Αποβλήτων, με διαλογή στην πηγή και επεξεργασία βιοαποβλήτων, παρουσίασε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης στον Αναπληρωτή Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο το μεσημέρι της Τετάρτης.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Δήμος Κοζάνης εφαρμόζει πιλοτικό πρόγραμμα διαχείρισης οικιακών οργανικών αποβλήτων και έχει επεκτείνει το πρόγραμμα ανακύκλωσης των τεσσάρων υλικών συσκευασίας, που διαθέτει (χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και γυαλί) και σε καφέ κάδους για την διαλογή στην πηγή των οικιακών βιοαποβλήτων.

Τα αποτελέσματα του πιλοτικού προγράμματος θα αξιοποιηθούν για την επέκταση του δικτύου των καφέ κάδων σε όλη την πόλη σε ένα πρώτο στάδιο και στο σύνολο του δήμου σε ένα επόμενο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.