Ευχαριστήριες επιστολές του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης και του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης



kozani_zografiaΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Περιφερειακό Τμήμα του ΕΕΣ Κοζάνης συνεχίζοντας τη μακρόχρονη Εθελοντική προσφορά προς τον συνάνθρωπο, διενήργησε πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων Εθελοντών Νοσηλευτικής.

Το Δ.Σ. του ΕΕΣ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τους διδάξαντες ιατρούς κ. Συριανό Καχλάν, κ. Σιδηρά Αναστάσιο και κ. Σαρβάνη Ηλία, και τη Διαιτολόγο κ. Μπάμπου Σοφία για την εθελοντική τους συμμετοχή και προσφορά στην εκπαίδευση των εθελοντών. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Χιωτίδη Γεώργιο, Διοικητή στο Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο» και την κ. Λιόπα Παναγιώτα, Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο», που συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.

Τέλος, ευχαριστούμε το προσωπικό του Γ.Ν. Κοζάνης για την άψογη συνεργασία και την υπομονή που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης των δοκίμων εθελοντών και ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

Το Δ.Σ. ΕΕΣ Κοζάνης

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης ΑμεΑ Π.Ε. Κοζάνης «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης», ευχαριστούν θερμά τις οικογένειες των: Στέλλας Μαγούλα, Αναστασίας Πατσώνα, Σουλτάνας Κουντουρά, Ελένης Ίτζιου, Βικτωρίας Λαμπροπούλου, Αναστασίας Μπαντώλα, Βασιλικής Κουτσοσίμου, Αναστασίας Παληού και Μαργαρίτας Παληού για τη δωρεά χρηματικού ποσού προς τους ωφελούμενους του κέντρου, στη μνήμη της αγαπημένης τους εξαδέλφης Ελένης Μπουμπόναρη.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Στεργιούλης Παναγιώτης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.