Επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππά στον Πεντάλοφο Κοζάνης



pappas_nikos1234

Όπως έχει, ήδη, γίνει γνωστό από την Τετάρτη 26 εώς Σάββατο 29 Ιουλίου πραγματοποιείται η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ στον Πεντάλοφο Κοζάνης με σεμινάρια, ομιλίες, συνεδρίες τηλεδιάσκεψης και στρόγγυλα τραπέζια με το κοινό. Παράλληλα έχουν προγραμματιστεί πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Τις εκδηλώσεις συνδιοργανώνει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων την Πέμπτη 27 Ιουλίου θα επισκεφτεί και ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς τον Πεντάλοφο ,όπου μεταξύ άλλων, στις 7:00 μμ στην Αμφιθεατρική πλατεία θα μιλήσει σε σχετική εκδήλωση με θέμα:

«Τα ευρυζωνικά δίκτυα και πώς μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε»

Καλωσορίζουμε τον Υπουργό στην περιοχή μας και υποστηρίζουμε τις προσπάθειες των συνδιοργανωτών και της τοπικής κοινωνίας, ώστε ο Πεντάλοφος και το Βόιο να βγουν από την κρίση και την αφάνεια, να επιβιώσουν και να πορευτούν ενισχυμένοι προς το μέλλον.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.