Τι λέει ο Δήμαρχος Εορδαίας για την ίδρυση Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας



zamanidis23432Την ικανοποίησή του για τη θετική έκβαση του αιτήματος της περιοχής αναφορικά με την ίδρυση Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαϊδας , εξέφρασε ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

«Μετά και την επίσημη δημοσίευση στο ΦΕΚ σχετικά με την ίδρυση Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Πτολεμαϊδας , θα λειτουργήσει και στην Πόλη μας το νέο αυτό Σχολείο με 4 χρόνια φοίτησης στο Γυμνάσιο και με 4 χρόνια στο Λύκειο. Ήταν ένα δίκαιο αίτημα της περιοχής το οποίο διεκδικήσαμε πάρα πολύ έντονα και χαιρόμαστε για το αίσιο τέλος που είχε , καθώς κάποια από τα παιδιά μας ήταν αναγκασμένα να πηγαινοέρχονται καθημερινά στην Άνω Κώμη , όπου λειτουργεί το μοναδικό Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο της Π.Ε. Κοζάνης. Το νέο Σχολείο θα στεγαστεί στο κτήριο «ΒΟΥΛΓΑΡΗ» όπου , σύμφωνα με τον όρο του κληροδοτήματος, πρέπει να στεγάζονται μόνο Σχολεία, ενώ υπάρχουν άλλοι χώροι για τη μεταφορά των υπολοίπων δομών . Ως εκ τούτου η στέγασή του θα είναι γρήγορη και εύκολη. Επικοινώνησα ήδη με την Προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα τον ορισμό του υπεύθυνου Διευθυντή του Σχολείου με τον οποίο θα δούμε τις διαδικασίες προμήθειας εξοπλισμού αλλά και επισκευών , ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και να λειτουργήσει στην επόμενη Σχολική Χρονιά το Εδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Πτολεμαϊδας».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.