Αγία Μαρίνα 2017: Πολιτιστική εβδομάδα με πολλές εκδηλώσεις στη Λευκόβρυση Κοζάνης



afisa2017ssertyujdstyjktyjytΤο επετειακό μας ραντεβού της Αγίας Μαρίνας έφτασε και φέτος τολμούμε να κάνουμε το όνειρο πράξη. Ελάτε να ανακαλύψουμε μέσα στην μαυρίλα που μας περιβάλει, πράγματα που είχαμε λίγο πολύ ξεχασμένα, αξίες του προχθές.

Ας κοιτάξουμε τον διπλανό μας, όχι μόνο τα μέλη της οικογένειας μας, που ούτως ή άλλως είναι για να αντλήσουμε δύναμη και κουράγιο. Τον γείτονά μας που έχει μεγαλύτερη ανάγκη δηλαδή τις βόλτες που παλιά τις κάναμε στα ακριβότερα εστιατόρια, με τα ακριβά μας ρούχα για να νιώσουμε καλύτερα, ας την κάνουμε πάλι με απλά ρούχα, μαζί με τον διπλανό μας που το έχει ανάγκη, για να ανακαλύψουμε μαζί την χαρά που μπορεί να προσφέρει στον συνάνθρωπό μας να ψυχαγωγηθεί και να διασκεδάσει από το μικρό μας υστέρημα.

Ελεύθερη Είσοδος Όλες τις Ημέρες των Εκδηλώσεων

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 2017

• ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ Αφηγηματικό Δρώμενο “ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ” απο τα ποντιακά σωματεία του Δήμου Κοζάνης-

• ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ Μουσικό Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι “ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΕΜΠΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ” με τους Αυλογιάρης Αστέριος, Γεροκώστας Κώστας, Δουγαλής Στέλιος, ΚΚολέτση Ανθή, Λώλη Γεωργία, Νήρας Απόστολος(Τόλης), Πακαπούκα Ελένη, Παυλίδου Νάντια, Πογιατζής Γιάννης(Σπόρος), Πογιατζής Νικόλαος(Πατέρας), Σεβίλογλου Στέφανος, Τσουγιέφ Αλέξανδρος, Χόντος Κώστας και η χορωδία του συλλόγου Ι.Λ.Σ. “Διγενής Ακρίτας” Υπεύθυνη χορωδός Ελένη Παπαδημητρίου.

• ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ Θεατρική Παράσταση Η “ΜΑΖΩΧΤΡΑ” του Αργύρη Εφταλιώτη Παραγωγής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης.

• ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ Ήώς Ποντιακής Παράδοσης. Νεαροί καλλιτέχνες και χορευτές, της ευρύτερης περιοχής, μας δίνουν την ελπίδα της συνέχειας του ποντιακού ελληνισμού.

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ Δημοτική Βραδιά με την ορχήστρα του ΤΖΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΥ και τραγούδι ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

• ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ Ποντιακή Βραδιά με τους Καρασαββίδης Δημήτρης, Θεοδωρίδη Παναγιώτη, Αλεξανδρίδης Στάθης, Κοτταρίδης Νίκος, Τσακαλίδη Χάρη, Πουϊκίδη Μιχάλη, Λαφαζανίδη Άγγελο, Αθανασιάδη Κώστα, Ευθυμιάδης Γιώτης.

Είσοδος Ελεύθερη – Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 9.00 μ.μ.

Ιστορικός Λαογραφικός Σύλλογος «Διγενής Ακρίτας» Λευκόβρυσης

Ο Πρόεδρος                                                H Γεν .Γραμματέας
Χατζηθεοδωρίδης Β.Θεόδωρος       Μειχανετσίδου Θ.Ελένη

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αγία Μαρίνα 2017: Πολιτιστική εβδομάδα με πολλές εκδηλώσεις στη Λευκόβρυση Κοζάνης

  1. προεδρε μηπως ηρθε η ωρα να αλλαξεις το λογιδριο με το οποιο ανοιγεις τις εκδηλωσεις καθε χρονο?εχει καταντησει κουραστικο και στην τελικη το μονο που λαμβανω ειναι τρικυμια σε μια αραδα δηθεν συμπαθειας προς τον διπλανο μας κτλπ….οπως ακριβως εγινε και με τους προσφυγες που <> πριν καιρο…..και οταν σβησουν τα φωτα…………

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.