Ευχαριστήριο της Α.Ε. Ποντίων για τη συναυλία των αδερφών Τσαχουρίδη στην Κοζάνη



4657356735675673rwtrewtg

Η Διοίκηση της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια:

-όλους τους φίλους και τις φίλες, εκπροσώπους αθλητικών, πολιτιστικών σωματείων, αυτοδιοικητικούς φορείς, που τίμησαν με την παρουσία τους τη Συναυλία μας. Τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης που δεχθήκαμε, μας γεμίζουν με αισιοδοξία αλλά ταυτόχρονα και με ευθύνη, για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Με όλους εσάς στο πλευρό μας, γινόμαστε ισχυρότεροι, για να σηκώσουμε ΨΗΛΑ την ΑΕΠ. Υποσχόμαστε ότι θα το πράξουμε με όλες τις δυνάμεις μας.

-Τα αδέλφια Κωνσταντίνο & Ματθαίο Τσαχουρίδη, για την ευγενική κατάθεση του ταλέντου τους αλλά και την πολύπλευρη στήριξη τους.

-Τα τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ της Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, για τη δημοσιοποίηση και την καλύτερη δυνατή προβολή και διαφήμιση του γεγονότος.

-Τον προιστάμενο του ΔΑΚΚ Χρήστο Τοπάλη και τον εργαζόμενο του ΔΑΚΚ Νίκο Τσίπο για την αγαστή συνεργασία.

-Τέλος, ιδιαίτερα, από καρδιάς να ευχαριστήσουμε, τους μεγάλους χορηγούς μας, αλλά και όλους τους χορηγούς, για την πολύτιμη, καθοριστική, συγκινητική υποστήριξη.
Ευχόμαστε η βοήθεια τους αυτή, να επιστρέψει ανταποδοτικά στις επιχειρήσεις τους και καλούμε τα μέλη και τους φίλους της ΑΕΠ να στηρίζουν στο βαθμό των δυνατοτήτων τους, την τοπική οικονομία,τις επιχειρήσεις, τους ανθρώπους που βοηθάνε με οποιονδήποτε τρόπο, όχι μόνον την ομάδα μας αλλά και γενικότερα όλους τους συλλογικούς φορείς του τόπου μας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.