Ξενία Κοζάνης: Φωτογραφίες από το εσωτερικό του κτιρίου που δε θυμίζουν σε τίποτα το ένδοξο παρελθόν του



xenias_kozanis34564

Ξενοδοχείο Ξενία, το στολίδι της Κοζάνης και σημείο αναφοράς αλλά και συνάντησης για τους κατοίκους της πόλης, άλλων δεκαετιών.

Σήμα κατατεθέν κάποτε στην Κοζάνη, με μεγάλες προσωπικότητες της χώρας να έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς στα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Οι εικόνες εγκατάλειψης που συναντά κανείς σήμερα, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις ένδοξες εποχές του παρελθόντος.

Ο Καστοριανός φωτογράφος Λάμπρος Παπαλάμπρος απαθανάτισε το εσωτερικό του κτιρίου και παρουσιάζει στους αναγνώστες του KOZANILIFE.GR τη σημερινή του κατάσταση:

Δείτε επίσης, εικόνες από το εσωτερικό του Μακεδονικού Ιατρικού Κέντρου Κοζάνης (Κλινική Χάμουργκα) – Κλικ εδώ

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Ξενία Κοζάνης: Φωτογραφίες από το εσωτερικό του κτιρίου που δε θυμίζουν σε τίποτα το ένδοξο παρελθόν του

  1. Ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Κοζάνης, να μένει αναξιοποίητο και να καταντήσει σε αυτά τα χάλια. Τι κρίμα και πόσο λυπηρό αυτό το θέαμα…… Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους……… Καμαρώστε………..

  2. Ο τόπος που μεγαλώσαμε , ο τόπος με την πιο όμορφη θέα της πόλης , εκεί που διασκεδάσαμε , που ερωτευτήκαμε , που περάσαμε ώρες ατελειώτες βλέπωντας την πόλης μας ,που έχει θρέψει πόσες γενιές κατάντησε σε αυτό το χάλι από τα ρεμάλια , τα τσογλάνια , τα πρεζόνια , τους βρωμιάρηδες και τα αληταριά.Που είσαι Πάρη και εσύ χωριάτη του παρόντος να δείτε τα χάλια σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.