Η Βασίλισσα στο θρόνο της – Η στέψη της ΑΕΠ Καραγιαννίων



DSCN9561854864683683

Με ξέφρενα πανηγύρια φιλικό παιχνίδι και φαγοπότι γιόρτασε την απονομή κυπέλλου της πρωταθλήτριας ομάδας ΕΠΣ Κοζάνης η ΑΕΠ Καραγιαννίων.

Η ΑΕΠ περίμενε υπομονετικά, αρκετά χρόνια αυτή την στιγμή!

Την μεγάλη στιγμή. Την στιγμή την δική της ! Οι τρεις αρχηγοί της ομάδας Σαββούδης, Ίττης και Ζερβανταρίδης πήραν το κύπελλο από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης κ Γιάννη Αποστόλου και το σήκωσαν στον αέρα, σηκώνοντας στα ουράνια όλα τα Καραγιάννια.

Άξιοι πρωταθλητές άξιοι νταμπλούχοι !!!

Πρωταθλήτρια η ΑΕΠ και με το εισιτήριο ανόδου στην Γ’ Εθνική στα χέρια.

Προηγήθηκε φιλικό παιχνίδι με την πρωταθλήτρια ομάδα ΕΠΣ Ημαθίας Μ Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας.

Το σκορ για την ιστορία 1-1. Ο Μέγας Αλέξανδρος άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιώργου Κίτσα για να ισοφαρίσει λίγο μετά ο Σαββούδης με ωραία εκτέλεση φάουλ.

Στη φιέστα της πρωταθλήτριας ήταν ακόμη ο Γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Πέτρος Κυρζόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Φραντζόπουλος ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας κ Γιώργος Πανυτσίδης ο αναπληρωτής Ταμίας κ Τάσος Χατζηπαυλίδης ο γραμματέας κ Σάββας Πεχλιβανίδης ο αρχιδιαιτητής κ Θόδωρος Τσιμεντερίδης ο παρατηρητής διαιτησίας κ Σωκράτης Τσιακμάκης, η αντιδήμαρχος ανάπτυξης κ Χρύσα Αθανασιάδου η οποία έδωσε τα μετάλλια στους πρωταθλητές και αρκετοί παράγοντες και ποδοσφαιριστές της περιοχής.

Από τις Ματιές στα Σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.