Παρουσία πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκε η συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης



555jyytrdkydtkydtkyku

Σε πανηγυρικό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 παρουσία του Διοικητή της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Κων/νου Πετρίδη, πλήθος Προδιοικητών, του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και πολλών προσκεκλημένων φίλων του Ρόταρυ.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Ροταριανό Όμιλο Κοζάνης για την δωρεά του στο Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης και συνεχάρη τα μέλη του Ομίλου για την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν στα προβλήματα της κοινωνίας.

Ο Διοικητής Κων/νος Πετρίδης στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ανθρωπιστικό έργο του Ρόταρυ σε παγκόσμιο αλλά και τοπικό επίπεδο συγχαίροντας τον Όμιλο που αν και ολιγομελής πραγματοποιεί ουσιαστικές δράσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Στη συνεστίαση αυτή ο Πρόεδρος Νίκος Ντάβος καλωσόρισε τα τρία νέα και αξιόλογα μέλη που ενσωματώθηκαν στην δύναμη του Ομίλου. Την Κατερίνα Τζιόκα, Χημικό – διοικητική υπάλληλο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, τον Γιώργο Γελαδάρη, οδοντίατρο – προσθετολόγο και τον Γιώργο Ευκολίδη επιχειρηματία – έμπορο επίπλων.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο έργο του Ομίλου σημειώνοντας πως ο Ροταριανός Όμιλος Κοζάνης συμβάλλοντας στην προώθηση της Δημόσιας Εικόνας του Ρόταρυ και της καμπάνιας του για την καταπολέμηση της Πολιομυελίτιδος, με την αρωγή της Περιφέρειας και του Διοικητή Κων/νου Πετρίδη, προβάλλει το σύνθημα «END POLIO NOW» σε ένα λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Κοζάνης το οποίο θα κυκλοφορεί στην πόλη της Κοζάνης για 40 ημέρες.

Ακολούθησε η τελετή παράδοσης των δύο ειδικών ποδηλάτων στην Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης, κα Ελένη Παφίλη καθώς και δύο προστατευτικών κρανών, δωρεά του καταστήματος Μπουκουβάλα.

Η κα. Ελένη Παφίλη ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για το έργο και τα προβλήματα του Συλλόγου και ευχαρίστησε θερμά τον Όμιλο για την πολύ σημαντική αυτή προσφορά προς τα παιδιά που προσπαθούν μαζί με τις οικογένειές τους να ενσωματωθούν και να λειτουργήσουν μέσα στον κοινωνικό ιστό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η όμορφη αυτή συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον απολογισμό του απερχόμενου Προέδρου και την παράδοση του σήματος στον εισερχόμενο Πρόεδρο Νίκο Ζουλιάμη, ο οποίος αναφέρθηκε περιεκτικά στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς κατά την οποία θα έχει τα ηνία του Ομίλου.

Επίσης, προσκεκλημένος ήταν και ο διδυμοποιημένος Ροταριανός Όμιλος Μπίτολα ο Πρόεδρος του οποίου ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του Ομίλου και ανταπέδωσε την πρόσκληση για επίσκεψη στον Όμιλό του.

Την πανηγυρική εκδήλωση του Ομίλου τίμησαν με την παρουσία τους ο υποδεδειγμένος Διοικητής Θόδωρος Ασπασίδης, οι Προδιοικητές Βασίλης Ιατρόπουλος, Παναγιώτης Τζούμας, Βασίλης Μυλωνάς, οι Βοηθοί Διοικητές Νίκος Καλαϊτζής και Μιράντα Μπιλιώνη.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου
2016/2017
Νικόλαος Ντάβος

Ο Πρόεδρος του Ομίλου
2017/2018
Νικόλαος Ζουλιάμης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.